Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitsin. Bence de gereksiz bir diziydi.

İzleyenler oldupundan fazla bişi demek istemiyorum diziye :ok:

Senimi kıracağım destere farketmemişim orayı birkaç bölüm sonra final yapacak :)

yakında yeni dizi çıkıyor desterenin suçu ne diye :d konusu da desterer adlı şahıs diziileri izliyor iziliyor diziler bitiyor sonra bu durumu farkeden dizi yapımcuları desterenin üstüne atlıyorlar gersini siz hayal edin İ;:d

ben gece 1 de denk geldm geçen izledm bişey anlamadım boş dizi biter tabi

Yerine Tozlu Yollar gelir muhtemelen, Hayat Devam Ediyor bitince de Krem'i PT-1'e alırlar.

Cumartesi ve pazar PT-2'ye Harry gelebilir yakında. :)

hayrettin-harry-atv-programi.jpg

intikam hacı :))) başka konu mu var:)) alev alev intikam dozunu artırdı bak sonuçlara :)))

o kadaını fragmanda görüyruzda neyden nasıl intikam alıyor tozlu yolların fragmanları intikam dizisiyle aynı anda başladı hatta daha önce hala bir arpa boyu yol alamadılar oyuncuları kim konuda kim kimden intikam alıyor intikam alan kadınmı oğlanmı nedir soru işaretleriyle dolu ?

intika mı türk dizilerinde kadın alır hacı. kadro belli forumda var . baş örtüsünü çıkaran kız var ya sana starın güzelik yarışmasında bu kızın şansı var demiştim sen begenmemiştin hani :))))

o kadaını fragmanda görüyruzda neyden nasıl intikam alıyor tozlu yolların fragmanları intikam dizisiyle aynı anda başladı hatta daha önce hala bir arpa boyu yol alamadılar oyuncuları kim konuda kim kimden intikam alıyor intikam alan kadınmı oğlanmı nedir soru işaretleriyle dolu ?
3.fragmanı izledin mi? Orda köylu kız kesin tecavuze ugruyor:X:X:X