Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intika mı türk dizilerinde kadın alır hacı. kadro belli forumda var . baş örtüsünü çıkaran kız var ya sana starın güzelik yarışmasında bu kızın şansı var demiştim sen begenmemiştin hani :))))

tamam kız güzel kimden intikam alıyor naz elmasın intikamına benzemesin nazda intikam alıyordu önüne geçeni yatağa attı ben bile dizi setinde kuyruğa girdim banada sıra gelir diye ama bana sıra gelmeden diziyi kaldırdılar :))

- - - Ekleme - - -

3.fragmanı izledin mi? Orda köylu kız kesin tecavuze ugruyor:X:X:X

owww

aksiyon tavan yapmış kesin izlerim :)))

Yerine Tozlu Yollar gelir muhtemelen, Hayat Devam Ediyor bitince de Krem'i PT-1'e alırlar.

Cumartesi ve pazar PT-2'ye Harry gelebilir yakında. :)

hayrettin-harry-atv-programi.jpg
onun tanıtımları geçen yaz yapılmıştı ama başlamadı ? :X

Bembeyaz giyinen kız...Göl mü deremidir neden oraya girer...Kesin üzerine bulaşan kiri temizlemek için giriyordur :F:F

bir video paylaşmıştın hanı merlin benzeri bişeydi buzun üstünde kızı kovalıyordu sonra kız buzdan düşüp göle gölün üstü donuyordu kız ölmüştü :)) tozlu yolların göl versiyonlu fragmanı onu çağrıştırdı kız göle düşüp üstü buzlnacak altta yakalayan yaklayana ??:))

bir video paylaşmıştın hanı merlin benzeri bişeydi buzun üstünde kızı kovalıyordu sonra kız buzdan düşüp göle gölün üstü donuyordu kız ölmüştü :)) tozlu yolların göl versiyonlu fragmanı onu çağrıştırdı kız göle düşüp üstü buzlnacak altta yakalayan yaklayana ??:))
Camelot videosu :F:F Nerde bizde öyle fantazyalı fantastik diziler :F:F

Ama @beyazsoy senaryoma bişey demedi :bağır: Hem soruyor hem bişey demiyor :bağır:

Bembeyaz giyinen kız...Göl mü deremidir neden oraya girer...Kesin üzerine bulaşan kiri temizlemek için giriyordur :F:F
o ilk fragmandı. kız kirlense neden beyaz giysin beyaz giyenen temiz kız neden gölde temizlensin. beyaz belki gelinliğe temsildir düğünde kızı terkedip gitmiştir. atv tecavüz dizsine onay vereceğini sanmıyorum..

Son düzenleme:
o ilk fragmandı kız. kirlense neden beyaz giysin beyaz giyen kız neden gölde temizlensin. beyaz belki gelinliğe temsildir düğünde kızı gitmiştir. atv tecavüz dizsine onay vereceğini sanmıyorum..

alevin başına herşey geldi tecavüzde sırada hala atv böyle sahneler koymaz diyorsun hatta atv de alev alevin muratı tecavüze uğradı kız tarafından yani daha faüllü hareketler bunlar :))

o ilk fragmandı. kız kirlense neden beyaz giysin beyaz giyenen temiz kız neden gölde temizlensin. beyaz belki gelinliğe temsildir düğünde kızı terkedip gitmiştir. atv tecavüz dizsine onay vereceğini sanmıyorum..
gayliğe onay veren tecavuze mi onay vermiyecek :F:F Hem Ucurum'da da tecavuz sahneleri vardi :X atv en geniş yayın politikasına sahip kanal...Tayyip karişmiyor atv'ye :F:F

alevin başına herşey geldi tecavüzde sırada hala atv böyle sahneler koymaz diyorsun hatta atv de alev alevin muratı tecavüze uğradı kız tarafından yani daha faüllü hareketler bunlar :))
onlarlar ilerleyen bölümlerde oldu . başangıç senaryosuna onay veriyor atv.. sonra pek karışamıyor.. dizinin iyi reyting alamaya başlamışken neden bittiğini sanıyorsun :))))

onlarlar ilerleyen bölümlerde oldu . başangıç senaryosuna onay veriyor atv.. sonra pek karışamıyor.. dizinin iyi reyting alamaya başlamışken neden bittiğini sanıyorsun :))))

sanmam bu sahnelerin atv yi rahatsız ettiğini forumdaşın dediği gibi atv hepçil takılıyor her telden gidiyor :))

dizinin senaryosundan rahatsız olursa senaryoya müdahale ederdi ama olayın bitişi reytingden olabilir tozlu yollarda cumartesiye gelir başka gün yok ?

- - - Ekleme - - -

gayliğe onay veren tecavuze mi onay vermiyecek :F:F Hem Ucurum'da da tecavuz sahneleri vardi :X atv en geniş yayın politikasına sahip kanal...Tayyip karişmiyor atv'ye :F:F

adamların neyi geniş derler nezhebimi öyle bir laf vardı :)) atv bayağı geniş herşeyi alabiliyor içine :))

Kılıç günündeki senaryo baştan biliniyordu buna ne diyorsun?

- - - Ekleme - - -

adamların neyi geniş derler nezhebimi öyle bir laf vardı :)) atv bayağı geniş herşeyi alabiliyor içine :))

Semra Hanım teyze miden geniş demişti :F:F Bende mezhebi geniş olarak biliyorum :X Sen başka bişey biliyormussun senin bildiğinde içine alabilen bişey :F:F

Kılıç günündeki senaryo baştan biliniyordu buna ne diyorsun?

- - - Ekleme - - -

Semra Hanım teyze miden geniş demişti :F:F Bende mezhebi geniş olarak biliyorum :X Sen başka bişey biliyormussun senin bildiğinde içine alabilen bişey :F:F

''yıllar yılı nesebi geniş olarak bildiğim deyiş. mezhebi geniş bir tuhaf geliyor ama doğrusu buymuş galiba.''

ekşi sözlükten bir yorum :))

ben yormuşum sanki :))

uçururumun başlangıcıda tecavüz yoktu kız kaçtı adamın gözünü parçaladı ya. gayliğe izin veride dizi kaç bölüm gitti. atv de senaryo begenlerle dramaturlar izin veriyor sonra dizi yayına giriyor patron parlıyor sonra dizi yayından kalkıyor :))) artık başlangıçta bu senaryolara izin vermezler

- - - Ekleme - - -

uçururumun başlangıcıda tecavüz yoktu kız kaçtı adamın gözünü parçaladı ya. gayliğe izin veride dizi kaç bölüm gitti. atv de senaryo begenlerle dramaturlar izin veriyor sonra dizi yayına giriyor patron parlıyor sonra dizi yayından kalkıyor :))) artık başlangıçta bu senaryolara izin vermezler

- - - Ekleme - - -

hayat devam ediyorda

hayat tecavüze uğradı

zeliha tecavüze uğradı

şirin tecavüze uğradı

hemde hayat 80 lik dedeyle yattı hiçbir kanalda gösterilmeyecek ayrıntıyla

atv bunlaı bilmedenmi kabullendi

kılıç gününde ortanca oğlanın oğlan olduğunu sezemedimi

atv herşeyin farkında çünkü asıl önemli olanın ikdidarın dümen suyuna gitmek olduğunu biliyor gerisi özgürlük :))

Yaman Evaya tecavuz etmedi mi gözünü çıkarırken:X Adam kıza ttecavuz edemedim diye kendini yedi bitirdi:X Tepki almasaydı Kılıç Günü hala devam edicekti pardon istediği reytingi alsaydı :)