o zaman final yapmazlar bence apar topar kaldırmıslar :=) twit atmıs sanırım yapımcı olsa der final bolumu yapcaz diye
evet bencede adamlar yangından mal kaçırıyor
o zaman final yapmazlar bence apar topar kaldırmıslar :=) twit atmıs sanırım yapımcı olsa der final bolumu yapcaz diye
evet bencede adamlar yangından mal kaçırıyor![]()
)))))
bana hakaret var burda bende yruyorum alevi özellikle umranın her ayrıntısını yorumluyorum çok akıcı gidiyor dizi umran gelince baştn aşağı bir saat)
ama haklısın aksya durapındanda nefret ederim alemin kralındanda ama bazen sabahları rastlayınca bir bakıyorumki izliyorum engel olamıyorum kendime)
hanı çekirdek çitlemeyi sevmediğin halde önüne konan çekirdek tapağına elin uzanır ya habire sonra dilin tuzdan uyuşunca anlarsın ayarı kaçırdığını aynı durum)
kanallar bu tarz dizilerin tekrarından bir kamyon reklam geliri alıyordur ciddi dramlar o kadar gitmez)
ama internetten izlenmez çünkü internet bilinçli bir tercih hemde diziyi açmak için efor gerekiyor oysa bunların tekrarında öyle bir durum yok hazır önüne konan çekirdek gibi)
Youtubede herbölumü 100.000 i gecio sn ne dion yha)))))
bana hakaret var burda bende yruyorum alevi özellikle umranın her ayrıntısını yorumluyorum çok akıcı gidiyor dizi umran gelince baştn aşağı bir saat)
ama haklısın aksya durapındanda nefret ederim alemin kralındanda ama bazen sabahları rastlayınca bir bakıyorumki izliyorum engel olamıyorum kendime)
hanı çekirdek çitlemeyi sevmediğin halde önüne konan çekirdek tapağına elin uzanır ya habire sonra dilin tuzdan uyuşunca anlarsın ayarı kaçırdığını aynı durum)
kanallar bu tarz dizilerin tekrarından bir kamyon reklam geliri alıyordur ciddi dramlar o kadar gitmez)
ama internetten izlenmez çünkü internet bilinçli bir tercih hemde diziyi açmak için efor gerekiyor oysa bunların tekrarında öyle bir durum yok hazır önüne konan çekirdek gibi)
O bişey demiyor o diziyi bana karşi savunuyorYoutubede herbölumü 100.000 i gecio sn ne dion yha
O bişey demiyor o diziyi bana karşi savunuyorBenim yazdiğimida okusaydın keşke...Atarlanmasaydın hemen...
Ben zaten cevbımı vermiştim...onu oku diyorumO zmn laflarımın hepsi sana gelsin
O değildeBide şöyle olayvar insan derken utanır
:
A:Geçen dizinin son bölümü kaçirdim
B: Hangi dizi?
A: Alev Alev'in![]()
Evde boşluktan haftasonun verdiği boşluktan çitir çerez niyetine gider ama harbiden internetten izlenmez
Yorumlarda erkeklerde var hani![]()
ŞükürEkli dosyayı görüntüle 2369
Dizi bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun..)))
O bişey demiyor o diziyi bana karşi savunuyorBenim yazdiğimida okusaydın keşke...Atarlanmasaydın hemen...
İyide lafları söyleyen bendim zatenbak forumdash beni savundun lafların hepsi sana yönelmiş)
bunu yapmayacaktın hata yaptın)
İyide lafları söyleyen bendim zatenBen sucumu üstüme alırım
Masumun başini yakmam tüysüz yetimin hakkını yemem
Kara Murat benim aslında
![]()
Kökü bende yeniden cıkartüysüz yetimi kurtaracağım derken cookis senin tüyleri yolmaya başladı))
iyilik yaptın ama kendini yaktın)