Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:))))))

bana hakaret var burda bende yruyorum alevi özellikle umranın her ayrıntısını yorumluyorum çok akıcı gidiyor dizi umran gelince baştn aşağı bir saat :))

ama haklısın aksya durapındanda nefret ederim alemin kralındanda ama bazen sabahları rastlayınca bir bakıyorumki izliyorum engel olamıyorum kendime :))

hanı çekirdek çitlemeyi sevmediğin halde önüne konan çekirdek tapağına elin uzanır ya habire sonra dilin tuzdan uyuşunca anlarsın ayarı kaçırdığını aynı durum :))

kanallar bu tarz dizilerin tekrarından bir kamyon reklam geliri alıyordur ciddi dramlar o kadar gitmez :))

ama internetten izlenmez çünkü internet bilinçli bir tercih hemde diziyi açmak için efor gerekiyor oysa bunların tekrarında öyle bir durum yok hazır önüne konan çekirdek gibi :))

Aynen bunu diyorum işte tv'de bişey yoksa bile acıyorsun..Ama internetten izlemek için aa Alev Alev izlicem demem :X

Estf.Sana hakaret filan etmedim bu arada :) Ne demek istediğimi anlamişssin :X

- - - Ekleme - - -

Bence transfer olur..Kimbilir ya fox'a yada kanal D? Erler film = Kanal D

:))))))

bana hakaret var burda bende yruyorum alevi özellikle umranın her ayrıntısını yorumluyorum çok akıcı gidiyor dizi umran gelince baştn aşağı bir saat :))

ama haklısın aksya durapındanda nefret ederim alemin kralındanda ama bazen sabahları rastlayınca bir bakıyorumki izliyorum engel olamıyorum kendime :))

hanı çekirdek çitlemeyi sevmediğin halde önüne konan çekirdek tapağına elin uzanır ya habire sonra dilin tuzdan uyuşunca anlarsın ayarı kaçırdığını aynı durum :))

kanallar bu tarz dizilerin tekrarından bir kamyon reklam geliri alıyordur ciddi dramlar o kadar gitmez :))

ama internetten izlenmez çünkü internet bilinçli bir tercih hemde diziyi açmak için efor gerekiyor oysa bunların tekrarında öyle bir durum yok hazır önüne konan çekirdek gibi :))
Youtubede herbölumü 100.000 i gecio sn ne dion yha

090120131104459179704_3.jpg

Dizi bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. :))))

Ekli dosyalar

• 090120131104459179704_3.jpg
    090120131104459179704_3.jpg
    45.9 KB · Hit: 470
O zmn laflarımın hepsi sana gelsin
Ben zaten cevbımı vermiştim...onu oku diyorum:)

Kırmızı yere dikkat et....

O değilde :F:F Bide şöyle olayvar insan derken utanır :F:F:

A:Geçen dizinin son bölümü kaçirdim
B: Hangi dizi?
A: Alev Alev'in :F:F

Evde boşluktan haftasonun verdiği boşluktan çitir çerez niyetine gider ama harbiden internetten izlenmez :F:F
Yorumlarda erkeklerde var hani :X

- - - Ekleme - - -

Ekli dosyayı görüntüle 2369

Dizi bitti vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. :))))
Şükür:)

İyide lafları söyleyen bendim zaten :X Ben sucumu üstüme alırım:X Masumun başini yakmam tüysüz yetimin hakkını yemem:) Kara Murat benim aslında :F:F

tüysüz yetimi kurtaracağım derken cookis senin tüyleri yolmaya başladı :)))

iyilik yaptın ama kendini yaktın :))