Alev Alev Bitiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lawrence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayt devam ediyor niye bitti sanıyorsunuz :))))))

başlangıçta uçurumda tecavüz yoktu evaya tecevüze yeltendi ama edemedi.. ama ikinci bölümde vardı sanırım. atvde başlangıç senaryosunda olmuyor ama ara bölümlerde oluncada dizi bitiyor işte :))))

hayt devam ediyor niye bitti sanıyorsunuz :))))))

başlangıçta uçurumda tecavüz yoktu evaya tecevüze yeltendi ama edemedi.. ama ikinci bölümde vardı sanırım. atvde başlangıç senaryosunda olmuyor ama ara bölümlerde oluncada dizi bitiyor işte :))))
Fatmagül niye bitti? Fatmagül'e ilk bölümden tecavuz edildi :F:F Senin yorumunla buda uyum sağlıyor :F:F

- - - Ekleme - - -

''yıllar yılı nesebi geniş olarak bildiğim deyiş. mezhebi geniş bir tuhaf geliyor ama doğrusu buymuş galiba.''

ekşi sözlükten bir yorum :))

ben yormuşum sanki :))

Ama ama ama :(

Fatmagül niye bitti? Fatmagül'e ilk bölümden tecavuz edildi :F:F Senin yorumunla buda uyum sağlıyor :F:F
baglantın süper biri kanal d biri atv :))

şöyle düşün böyle dizilere atv daha az toleranslı oluyor. çünkü senaryonun ilerleyen bölümlerde patron fırça kayıyor. reyting biraz düşüncede yolla sepete :))))

- - - Ekleme - - -

şöyle düşün böyle dizilere atv daha az toleranslı oluyor. çünkü senaryonun ilerleyen bölümlerde patron fırça kayıyor. reyting biraz düşüncede yolla sepete :))))

- - - Ekleme - - -

az toleransa bakınız :)))

fatmagülde ikinci bölümde 5 dakikalık sahne ve dizi iki yıl sürdü

atv de hayat devam ediyorda her bölüm tecavüz ve dizi iki yıl sürdü

ve atv daha az toleranslıymış :)))

Bahsettiğimiz dizilerin hepsi reytingleri düştüğü için bitti...HDE'yi şimdi mi fark ettilerde bitti yuhh o zaman...

ekşide kim ne diyor alev bitiyor mu hayat doğurmuş çocuğun adı ne fatmagülün suçu bulunmuş mu siz neyi tartışıyonuz şirinleri görebilcem mi ?

Sonra o yazıyı editlemiş..Uludağ sözlüktede senin dediğine yorum yapmişlar soy sop anlaminda kullanıyormuş...Ama herkes Meshebi Geniş diyormuş :X

ben nesebi geniş diyordum nerden aslını öğrendim lafın aklımda değil kökeni :)) demekki doğal yollardan biliyorum içime doğuyor orjinali :))

- - - Ekleme - - -

ekşide kim ne diyor alev bitiyor mu hayat doğurmuş çocuğun adı ne fatmagülün suçu bulunmuş mu siz neyi tartışıyonuz şirinleri görebilcem mi ?

atv kanalı için totoşu geniş diye bir laf çıkarmışlar onu tartışıyorduk:)

bu dizi bitmesin yha youtubeden dünku bölumü 33 bin defa gecen haftakiyse 114.135 defa izlenmis

Twitterdan açıklama yaptılar dizi bitti arkadaşlar

Başrollerini İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay ve Hande Soral'ın paylaştığı Alev Alev dizisi ekrana veda etti.
Haberi dizi oyuncularından Berk Oktay twitter sayfasına yazdığı "Arkadaşlar yapımcımızın aldığı ani kararla dizimiz Alev Alev'i bitiriyoruz. Desteğiniz ve bizi zirveye yaklaştırdığınız için teşekkürler... Tüm ekibime birlikte çalışmaktan onur duydugum oyuncu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.” notuyla duyurdu.

- - - Ekleme - - -

yayından kalktı galiba