8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedem ölüyor galiba millet ayaklandı :T :T
kusura bakmayın konu disina yazmam gerekioduama gidiyom

kirlilik diz boyu heryere sıçramış mintaksla canım mintaksla :))))

- - - Ekleme - - -

10 taneden 5 tanesi öbgz izlese 50 reyting alması lazım neden düşük çıktı senin deneklerde sorun var :))

İste oraları birazda tns ve sbt karısımi yapiom inandıri olsun die

- - - Ekleme - - -

23.00 - 23.18 ortalama cookies#reytingleri#1)Kanal d :10.00 , 2)Atv:9.2 ,3)Fox:2.99 ,4)Star:1.99 5)Show :1.32

tamam cokies...xemre-yakup-çd-mhmt-abay-forumdash sizlerde ordamısınız bakiim....:beaten:

İste oraları birazda tns ve sbt karısımi yapiom inandıri olsun die

- - - Ekleme - - -

23.00 - 23.18 ortalama cookies#reytingleri#1)Kanal d :10.00 , 2)Atv:9.2 ,3)Fox:2.99 ,4)Star:1.99 5)Show :1.32

senin denekler diziler bittikten sonra coştu bunlara jeton geç düşüyor biri hatırlatsın diziler bitti :))

sonuca gelelim 20 dakikada bayan göğüs aman müjde uzman gözüktü mü ona göre netten izlicem ???

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5 , 2) KANALD: 4.52 , 3) KANAL7: 3.22 , 4) TRT1: 3.01 , 5) STAR: 2.72

günün özeti şudur
total

öbgz birinci biü ikinci 20 dakika üçüncü

ab grubu
öbgz birinci,20 dakika ikinci, biü üçüncüdür ..

evet ...önemli mesajımı yazıyorum bir kaç dakkaya kadar kaybolmayın bir yere...yoksa bu tarihi anı kaçırırsınız...:winkk:

kanal D de şans kapıda var

Bana Güven'de kadın yarişmacının akrabalarindaki kadın, yarişmacılar osruyu bilince Yıldız Tilbe şarkısı olan Paraçi şarkisini söylerek bi an çoştu:X

arkadaşlar ben şunu söylüyorum...takas haklı yada haksız suçlu yada suçsuz sonuçta bizim arkadaşımızdı....sonuçta herkesin ceza puanları var forumda...herkes heran banlanabilir görüldüğü üzere...demek istediğim forum yönetimine mesaj atsakta bu yeniyıl üzerine banlananlarla birlikte bir sefere mahsus banlanan ve ceza alanlara af getirilse yada talep etsek...sonuçta herkesin hataları oluyor...ben ne kadar kavgada etsem sonuçta herkes benim dostumdur...bunu berenci arkadaşlar içinde yaparım...herkes buraya dizileri içiin geliyor ..herkes dizisi için kavga ediyor....sezen aksu şarkısı gibi masum değiliz hiçbirimiz..ben ozan admine bunu yazacağım ve genel bir af çıkmasını isteyeceğim...yeni yıl yeni bir sayfa olmalı diyorum ben...sizin görüşlerinizi de alayım dedim ben...:encouragement:

arkadaşlar ben şunu söylüyorum...takas haklı yada haksız suçlu yada suçsuz sonuçta bizim arkadaşımızdı....sonuçta herkesin ceza puanları var forumda...herkes heran banlanabilir görüldüğü üzere...demek istediğim forum yönetimine mesaj atsakta bu yeniyıl üzerine banlananlarla birlikte bir sefere mahsus banlanan ve ceza alanlara af getirilse yada talep etsek...sonuçta herkesin hataları oluyor...ben ne kadar kavgada etsem sonuçta herkes benim dostumdur...bunu berenci arkadaşlar içinde yaparım...herkes buraya dizileri içiin geliyor ..herkes dizisi için kavga ediyor....sezen aksu şarkısı gibi masum değiliz hiçbirimiz..ben ozan admine bunu yazacağım ve genel bir af çıkmasını isteyeceğim...yeni yıl yeni bir sayfa olmalı diyorum ben...sizin görüşlerinizi de alayım dedim ben...:encouragement:

Istersen sansini dene kardes ama kabul etmez :)

yeni sayfa ümidi olsa yapardım ama şu koşullarda imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...