biri sbt ye dur demezse seksenler 40 a kadar çıkar son 40 yılın rekorunu kırar
cookis reytingleri daha adaletli )
Tesekkürler hemen paylasıom
biri sbt ye dur demezse seksenler 40 a kadar çıkar son 40 yılın rekorunu kırar
cookis reytingleri daha adaletli )
Ama evlenemiyo 😀d cemile ortaligi dagitiyo, caroline iyi oldu bu sefer 4 ayak ustune dusmedi..
veee bittii
Ben denek olsam atardim ama sözleşmelerde yazıyordur bişeyler 😕 İnternetini kontrol ediyorlardir...Reyting cihazı içinde internet gerekiyormuş tweet filan atsa kesin banlanır o denektns sahipleri twit atıyordur ??
Tesekkürler hemen paylasıom
ben de an lamıyorum tam perşembe geliyor takas gidfiyor
Bu kapak ve kacan miraslarin uzuntusu caroline bi kac ay yeterdizinin finali caroline kapak oldu muhteşemdi )
günleri karıştırdın herhalde.Çarşamba geldi çarşamba
sizlerden gelen yoğun istek üzerine mesajı tekrar ediyorum...birazdan önemli bir mesaj yazacam ama her kafadan bir ses çıkmasın...bu mesajı görüyorsanız şuan lütfen işaret verin....:encouragement:
Bu kapak ve kacan miraslarin uzuntusu caroline bi kac ay yeter
20:00 - 23:00 ortalama cookies reytingleri 1Kanal d:8.34 , 2)Atv:6.76 , 3)Star:5.43 , 4)Trt1 4.98 , 5)Kanal 7:1.99
ben caroline in evlendikten sonra böbreklerini vereceğinide sanmıyordum kaçar gider hakan nasıl işin içinden çıkacaktı
- - - Ekleme - - -
ortalaman müthiş cookis ama biraz öbgz yi şişireydin 20 ye falan çıkaraydın o kadar seni methettik )
<s>#</s>20Dakika bence <s>#</s>intikam 'I çig çig yer... bes numara on yildiz olmus...
hanginiz yazdı bunu forumda yasaklanıunca twitter ı kirletiyonuz [v][v][v][v][v]
Napıyım cookies denekleri bunları böle izlio.denek sayısı 10
ben caroline in evlendikten sonra böbreklerini vereceğinide sanmıyordum kaçar gider hakan nasıl işin içinden çıkacaktı
- - - Ekleme - - -
ortalaman müthiş cookis ama biraz öbgz yi şişireydin 20 ye falan çıkaraydın o kadar seni methettik )