ödül olarak ne veriyorlar sorunun üstünde ne var ))
Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor?takas siteye renk katıyor bea öle adam banlanır mı :=)
avatarım nasılbuğra ne sorusu sordular ödül neydi )
Bana Güven'de kadın yarişmacının akrabalarindaki kadın, yarişmacılar osruyu bilince Yıldız Tilbe şarkısı olan Paraçi şarkisini söylerek bi an çoştu
Yok ama Youtube'de gördüm gıcık adam Kuran-ı katip Guven Bana'mı denir ya Hemde yetimmiş kız
Geçen hafta izledin mi? Güven Bana'yı.
Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor?
Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor?
buğra ne sorusu sordular ödül neydi )
En çok iç göç alan bölgemiz?
Ödül bulaşık makinesi ama bilemediler kendi bulaşık makinelerini kaybettiler.
Ona bakıyorum...Burda hak yemek var ya daha heycanlı gibibana güveni izleyemiyorum forumdash
kanal D deki şans kapıda daha iyi yarışmacılar evlere şenlik
Yok ama Youtube'de gördüm gıcık adam Kuran-ı katip Guven Bana'mı denir ya Hemde yetimmiş kız
En çok iç göç alan bölgemiz?
Ödül bulaşık makinesi ama bilemediler kendi bulaşık makinelerini kaybettiler.
Aynen kıza çok ayıp etti. Son anda ter köşe yaptı aldı parayı. Sonradan açıklama yaptı yemin ağız alışkanlığım diye. Para sevgisi işte insana neler söyetiyor
seviyeyi bazen asıyor dogru ama 2 gundurde sesi cıkmıyodu nasıl o kadar puanı hangı bolumde yapıyor bu
kurtlar vadisi konusu olmadıgı kadar var forumda 5 gundur adamı korkutttular ıyıce
Vermesin bide...O para cıkardi kesin ondan ben o adamla iş miş yapmam 😕
Sonra vermiş parayı bölüşmüşler.