8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takas siteye renk katıyor bea öle adam banlanır mı :=)

buğra ne sorusu sordular ödül neydi :))

Bana Güven'de kadın yarişmacının akrabalarindaki kadın, yarişmacılar osruyu bilince Yıldız Tilbe şarkısı olan Paraçi şarkisini söylerek bi an çoştu:X

bana güveni izleyemiyorum forumdash

kanal D deki şans kapıda daha iyi yarışmacılar evlere şenlik :)

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.59 , 2) FOX: 3.24 , 3) STAR: 3.17 , 4) ATV: 2.74 , 5) KANAL7: 2.61

Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor? :X

banlanmak seviyesizlik mi tama destere şoparına diyebilirsin ama bana dişyemezsin hakaretten 5 point ceza almalı bu mesaj banlananlara seviyesiz demiş 😀d:d

Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor? :X

seviyeyi bazen asıyor dogru :D ama 2 gundurde sesi cıkmıyodu nasıl o kadar puanı hangı bolumde yapıyor bu :d
kurtlar vadisi konusu olmadıgı kadar var forumda 5 gundur adamı korkutttular ıyıce

Yok ama Youtube'de gördüm gıcık adam :bağır: Kuran-ı katip Guven Bana'mı denir ya :bağır: Hemde yetimmiş kız:(
Aynen kıza çok ayıp etti. Son anda ter köşe yaptı aldı parayı. Sonradan açıklama yaptı yemin ağız alışkanlığım diye. Para sevgisi işte insana neler söyetiyor

seviyeyi bazen asıyor dogru :D ama 2 gundurde sesi cıkmıyodu nasıl o kadar puanı hangı bolumde yapıyor bu :d
kurtlar vadisi konusu olmadıgı kadar var forumda 5 gundur adamı korkutttular ıyıce

damlaya damlaya göl oluyor sorun değil gelir aramıza tekrar maksat muhabbet olsun giden gelir gelen gider keser döner sap döner sap gider keser gelir keser gider em döner :))

nerde kalmıştık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...