8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama evlenemiyo 😀d cemile ortaligi dagitiyo, caroline iyi oldu bu sefer 4 ayak ustune dusmedi..

veee bittii :)

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.29 , 2) ATV: 8.09 , 3) TRT1: 4.61 , 4) KANAL7: 2.08 , 5) STAR: 1.72

Bide bu kismin 3 dk si reklamdi obgzk'de :)

tns sahipleri twit atıyordur ??:)
Ben denek olsam atardim ama sözleşmelerde yazıyordur bişeyler 😕 İnternetini kontrol ediyorlardir...Reyting cihazı içinde internet gerekiyormuş:X tweet filan atsa kesin banlanır o denek :F:F

sizlerden gelen yoğun istek üzerine mesajı tekrar ediyorum...birazdan önemli bir mesaj yazacam ama her kafadan bir ses çıkmasın...bu mesajı görüyorsanız şuan lütfen işaret verin....:encouragement:

20:00 - 23:00 ortalama cookies reytingleri 1Kanal d:8.34 , 2)Atv:6.76 , 3)Star:5.43 , 4)Trt1 4.98 , 5)Kanal 7:1.99

Bu kapak ve kacan miraslarin uzuntusu caroline bi kac ay yeter :d

ben caroline in evlendikten sonra böbreklerini vereceğinide sanmıyordum kaçar gider hakan nasıl işin içinden çıkacaktı :)

- - - Ekleme - - -

20:00 - 23:00 ortalama cookies reytingleri 1Kanal d:8.34 , 2)Atv:6.76 , 3)Star:5.43 , 4)Trt1 4.98 , 5)Kanal 7:1.99

ortalaman müthiş cookis:) ama biraz öbgz yi şişireydin 20 ye falan çıkaraydın o kadar seni methettik :))

ben caroline in evlendikten sonra böbreklerini vereceğinide sanmıyordum kaçar gider hakan nasıl işin içinden çıkacaktı :)

- - - Ekleme - - -

ortalaman müthiş cookis:) ama biraz öbgz yi şişireydin 20 ye falan çıkaraydın o kadar seni methettik :))

Napıyım cookies denekleri bunları böle izlio.denek sayısı 10

<s>#</s>20Dakika bence <s>#</s>intikam 'I çig çig yer... bes numara on yildiz olmus...

hanginiz yazdı bunu forumda yasaklanıunca twitter ı kirletiyonuz [v][v][v][v][v]

kirlilik diz boyu heryere sıçramış mintaksla canım mintaksla :))))

- - - Ekleme - - -

Napıyım cookies denekleri bunları böle izlio.denek sayısı 10

10 taneden 5 tanesi öbgz izlese 50 reyting alması lazım neden düşük çıktı senin deneklerde sorun var :))

- - - Ekleme - - -

Zaten hayata karsi pasif duran bi adam anca arkasindan agzini acip bakmAkla yetinirdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...