Polat Şaşmaz
Favori Üye
Benim İçin Üzülme bitti..
kirlilik diz boyu heryere sıçramış mintaksla canım mintaksla )))
- - - Ekleme - - -
10 taneden 5 tanesi öbgz izlese 50 reyting alması lazım neden düşük çıktı senin deneklerde sorun var )
Dedem ölüyor galiba millet ayaklandı
kusura bakmayın konu disina yazmam gerekioduama gidiyom
İste oraları birazda tns ve sbt karısımi yapiom inandıri olsun die
- - - Ekleme - - -
23.00 - 23.18 ortalama cookies#reytingleri#1)Kanal d :10.00 , 2)Atv:9.2 ,3)Fox:2.99 ,4)Star:1.99 5)Show :1.32
evet ...önemli mesajımı yazıyorum bir kaç dakkaya kadar kaybolmayın bir yere...yoksa bu tarihi anı kaçırırsınız...:winkk:
Geçen hafta izledin mi? Güven Bana'yı.Bana Güven'de kadın yarişmacının akrabalarindaki kadın, yarişmacılar osruyu bilince Yıldız Tilbe şarkısı olan Paraçi şarkisini söylerek bi an çoştu
İzliyorum.
arkadaşlar ben şunu söylüyorum...takas haklı yada haksız suçlu yada suçsuz sonuçta bizim arkadaşımızdı....sonuçta herkesin ceza puanları var forumda...herkes heran banlanabilir görüldüğü üzere...demek istediğim forum yönetimine mesaj atsakta bu yeniyıl üzerine banlananlarla birlikte bir sefere mahsus banlanan ve ceza alanlara af getirilse yada talep etsek...sonuçta herkesin hataları oluyor...ben ne kadar kavgada etsem sonuçta herkes benim dostumdur...bunu berenci arkadaşlar içinde yaparım...herkes buraya dizileri içiin geliyor ..herkes dizisi için kavga ediyor....sezen aksu şarkısı gibi masum değiliz hiçbirimiz..ben ozan admine bunu yazacağım ve genel bir af çıkmasını isteyeceğim...yeni yıl yeni bir sayfa olmalı diyorum ben...sizin görüşlerinizi de alayım dedim ben...:encouragement:
arkadaşlar ben şunu söylüyorum...takas haklı yada haksız suçlu yada suçsuz sonuçta bizim arkadaşımızdı....sonuçta herkesin ceza puanları var forumda...herkes heran banlanabilir görüldüğü üzere...demek istediğim forum yönetimine mesaj atsakta bu yeniyıl üzerine banlananlarla birlikte bir sefere mahsus banlanan ve ceza alanlara af getirilse yada talep etsek...sonuçta herkesin hataları oluyor...ben ne kadar kavgada etsem sonuçta herkes benim dostumdur...bunu berenci arkadaşlar içinde yaparım...herkes buraya dizileri içiin geliyor ..herkes dizisi için kavga ediyor....sezen aksu şarkısı gibi masum değiliz hiçbirimiz..ben ozan admine bunu yazacağım ve genel bir af çıkmasını isteyeceğim...yeni yıl yeni bir sayfa olmalı diyorum ben...sizin görüşlerinizi de alayım dedim ben...:encouragement: