Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Al sana sekreter :A

devlette-sekreter-maaslari-2019-ne-kadar_19905.jpg
Manken ajansından dedim ama illa kadın olacak demedim ki 😱 :A @Dosi @serhatt

Yahu tamam masa alacağız, sandalye alacağız da sekreter lazım bizlere bunları düzenleyecek, sistemi planlayacak, konukları ağırlayacak :A Geçen ışıklar gittiğinde kaos çıkmıştı mesela :A
Ben sana o işleri sen yap diye para veriyorum
Sjajjsjjs güzel yerden geldin. Bak o olur :F
------

Tamam sana erkek bir sekreter ayarlarız o zaman :A
Ben bu VMYM işleri için böyle bir sekreterle anlaşırım :A
Kendi parandan ver. Kanal olarak onun ödemesi bizden değil :A

Zey TV 🍒 bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız ailemizin bir parçasıdır. Kendi aramızda zaman zaman fikir ayrılıkları olsada dış cephede bizi hedefe alan kişilere karşı tek yürek tek bilekiz :A
@Tolstoyevski (ortaklık dışında) @xdragxx @Sherlock kanalımızda program yapan değerli çalışanlarımız. Ek olarak @MEnes ilede nezaman yayınlanacağı belli olmayan bol boş ve eğlenceli bir program gelecektir.
Bunların haricinde sen ve bir kaç kadrolu jüri halkımızıda korumak ve destek çıkmak en büyük isteğimdır.
Saygılarımla
Dosi
Zey TV 🍒 Kanal sahibi
Sen o programı unutmadın mı yaaa... :A Tamam iyi bir hafızan var ama çok safa yattım o konu üzerine, unutman gerekiyordu... :A (Tabi ki ben de söylediklerimi unutmadım... :A ) Neyse en azından ne zaman yayınlanacağı belli olmayan diyerek güzel bir cümle kurmuşsun... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu arada eğer @Mircan Saye daha erken gelirsende olur. Başka yarışmacıları yakmıştın bir ara. Bakalım kendin nasıl tercihler yapacaksın. Şimdiden bol şans :Z
Ben 14.00 'den sonra müsaitim. İstersen 14.00 ile 17.00 arasında sizde müsaitseniz benim için de uygun.:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Üzücü
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
Seni mantıklı düşünmeye davet ediyorum :A
Mantık benim göbek adım lütfen. :A İşine gelmedi tabi böyle dişli bir yarışmacı. :A
------

Bu arada içine @serhatt mı kaçtı :F o yazdı sandım :F
Taklitler aslını yaşatır. :A @xdragxx
------

Senin sekreterin ben olurum istersen, seve seve. :bhr: :A @Dosi

Son düzenleme:
Sen o programı unutmadın mı yaaa... :A Tamam iyi bir hafızan var ama çok safa yattım o konu üzerine, unutman gerekiyordu... :A (Tabi ki ben de söylediklerimi unutmadım... :A ) Neyse en azından ne zaman yayınlanacağı belli olmayan diyerek güzel bir cümle kurmuşsun... :A
Unutmak mümkün mü :A o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja :A
Aynen nezaman yayınlanacağı belli değil. Belki 3 sene sonra, belki 33 sene sonra :A @Tolstoyevski
------

Ben 14.00 'den sonra müsaitim. İstersen 14.00 ile 17.00 arasında sizde müsaitseniz benim için de uygun.:)
Bana uyar :Z @xdragxx aktif olunca bakarız duruma
------

Mantık benim göbek adım lütfen. :A İşine gelmedi tabi böyle dişli bir yarışmacı. :A
------

Taklitler aslını yaşatır. :A @xdragxx
------

Senin sekreterin ben olurum istersen, seve seve. :bhr: :A @Dosi
Bencede seni sekreter yapsın :A sevmediğin isimlerde gereken işlemleri yaparsın :A

Unutmak mümkün mü :A o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja :A
Aynen nezaman yayınlanacağı belli değil. Belki 3 sene sonra, belki 33 sene sonra :A @Tolstoyevski
------

------

Bencede seni sekreter yapsın :A sevmediğin isimlerde gereken işlemleri yaparsın :A
Eğitimim de var diplomalı sekreteri kim kaybetmiş de @Tolstoyevski bulsun. :A

------

------

Unutmak mümkün değil evet iyi yapmışsın... :A Mesaj alınmıştır ama dediğin gibi ne zaman yayınlanacağını kimse kestiremez... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

------

Tamam o zaman 15.00 gibi başlayalım .

• Beğendim
Tamam o zaman 15.00 gibi başlayalım .
Yok xdragxx'n işleri var. 17.00'da başlarız?
------

Telefonumu full şarj yapayım tam 17.00'da start vereceğiz :Z
------

@MasacRE @Maskeli Fedai size kızmaya başlıyorum.
Yakında ben yarışmacı olacağım ve ogün muhakkak sizi programda seyirci olarak beklerim. Bana kırmızıda açtırsanız 'bir şey demem' :A

Son düzenleme:
Yok xdragxx'n işleri var. 17.00'da başlarız?
------

Telefonumu full şarj yapayım tam 17.00'da start vereceğiz :Z
------

@MasacRE @Maskeli Fedai size kızmaya başlıyorum.
Yakında ben yarışmacı olacağım ve ogün muhakkak sizi programda seyirci olarak beklerim. Bana kırmızıda açtırsanız 'bir şey demem' :A
Benim de 17 de işim var. En iyisi 18.30 da başlamak. Ben tam 18.30 da burdayım.

• Beğendim
Olağanüstü sıcaklara önlem almak amaçlı kanal sahibi olarak @Dosi ile görüşmemiz sonucu seyircilere birer adet kutu istedikleri içecekleri ikram edeceğiz... Aynı zamanda dileyenler kek ikramlarımızdan yararlanabilecek. Stüdyomuz aşırı sıcaklara önlem amaçlı full donanımlı klima sistemine sahiptir ve temiz hava akımı uygulanmaktadır..

gozde-mesrubatlar.jpg