Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Tamam sana erkek bir sekreter ayarlarız o zaman
Ben sana o işleri sen yap diye para veriyorumYahu tamam masa alacağız, sandalye alacağız da sekreter lazım bizlere bunları düzenleyecek, sistemi planlayacak, konukları ağırlayacak Geçen ışıklar gittiğinde kaos çıkmıştı mesela
Sjajjsjjs güzel yerden geldin. Bak o olur
Kendi parandan ver. Kanal olarak onun ödemesi bizden değilTamam sana erkek bir sekreter ayarlarız o zaman
Ben bu VMYM işleri için böyle bir sekreterle anlaşırım
Veririz ya hatta vermişken 2 tane ayaralayım reyting iyi zatenBen sana o işleri sen yap diye para veriyorum
Sjajjsjjs güzel yerden geldin. Bak o olur
------
Kendi parandan ver. Kanal olarak onun ödemesi bizden değil
Sen o programı unutmadın mı yaaa... Tamam iyi bir hafızan var ama çok safa yattım o konu üzerine, unutman gerekiyordu... (Tabi ki ben de söylediklerimi unutmadım... ) Neyse en azından ne zaman yayınlanacağı belli olmayan diyerek güzel bir cümle kurmuşsun...Zey TV 🍒 bünyesinde çalışan tüm çalışanlarımız ailemizin bir parçasıdır. Kendi aramızda zaman zaman fikir ayrılıkları olsada dış cephede bizi hedefe alan kişilere karşı tek yürek tek bilekiz
@Tolstoyevski (ortaklık dışında) @xdragxx @Sherlock kanalımızda program yapan değerli çalışanlarımız. Ek olarak @MEnes ilede nezaman yayınlanacağı belli olmayan bol boş ve eğlenceli bir program gelecektir.
Bunların haricinde sen ve bir kaç kadrolu jüri halkımızıda korumak ve destek çıkmak en büyük isteğimdır.
Saygılarımla
Dosi
Zey TV 🍒 Kanal sahibi
Ben 14.00 'den sonra müsaitim. İstersen 14.00 ile 17.00 arasında sizde müsaitseniz benim için de uygun.Bu arada eğer @Mircan Saye daha erken gelirsende olur. Başka yarışmacıları yakmıştın bir ara. Bakalım kendin nasıl tercihler yapacaksın. Şimdiden bol şans
Unutmak mümkün mü o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesajaSen o programı unutmadın mı yaaa... Tamam iyi bir hafızan var ama çok safa yattım o konu üzerine, unutman gerekiyordu... (Tabi ki ben de söylediklerimi unutmadım... ) Neyse en azından ne zaman yayınlanacağı belli olmayan diyerek güzel bir cümle kurmuşsun...
Bana uyar @xdragxx aktif olunca bakarız durumaBen 14.00 'den sonra müsaitim. İstersen 14.00 ile 17.00 arasında sizde müsaitseniz benim için de uygun.
Bencede seni sekreter yapsın sevmediğin isimlerde gereken işlemleri yaparsın
Bana uymaz desemUnutmak mümkün mü o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja
Aynen nezaman yayınlanacağı belli değil. Belki 3 sene sonra, belki 33 sene sonra @Tolstoyevski
------
Bana uyar @xdragxx aktif olunca bakarız duruma
Tamam. Hangi saat uyuyor 17 mi?Bana uymaz desem
17 olabilir evetTamam. Hangi saat uyuyor 17 mi?
Eğitimim de var diplomalı sekreteri kim kaybetmiş de @Tolstoyevski bulsun.Unutmak mümkün mü o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja
Aynen nezaman yayınlanacağı belli değil. Belki 3 sene sonra, belki 33 sene sonra @Tolstoyevski
------
------
Unutmak mümkün değil evet iyi yapmışsın... Mesaj alınmıştır ama dediğin gibi ne zaman yayınlanacağını kimse kestiremez...Unutmak mümkün mü o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja
------
------
Tamam o zaman 15.00 gibi başlayalım .Unutmak mümkün mü o mesajda seni de anmak istedim ondan sıkıştırdım o mesaja
------
------
Yok xdragxx'n işleri var. 17.00'da başlarız?Tamam o zaman 15.00 gibi başlayalım .
Benim de 17 de işim var. En iyisi 18.30 da başlamak. Ben tam 18.30 da burdayım.Yok xdragxx'n işleri var. 17.00'da başlarız?
------
Telefonumu full şarj yapayım tam 17.00'da start vereceğiz
------
@MasacRE @Maskeli Fedai size kızmaya başlıyorum.
Yakında ben yarışmacı olacağım ve ogün muhakkak sizi programda seyirci olarak beklerim. Bana kırmızıda açtırsanız 'bir şey demem'
Saatiyle defalarca oynadık tamam @xdragxx ben ve sen o vakitte aktif olunca başlatırız. 19.00 gibi daha yoksan yeni isimle devam ederiz.Benim de 17 de işim var. En iyisi 18.30 da başlamak. Ben tam 18.30 da burdayım.