Bencede yeter yoksa çözersiniz olayıYeter bu kadar tüyo bence.
Büyük rakam sona sokmak lazım onun için.![]()
------
Yok yok şaka yaptıSizi dava edeceğim.![]()
Bencede yeter yoksa çözersiniz olayıYeter bu kadar tüyo bence.
Büyük rakam sona sokmak lazım onun için.![]()
Yok yok şaka yaptıSizi dava edeceğim.![]()
İsteseniz de beni mağdur edemezsiniz.Bencede yeter yoksa çözersiniz olayı
------
Yok yok şaka yaptıbizde yarışmacıyı mağdur etme olayı yok. Sen bana güven @serhatt
![]()
Etrafım yılanlarla dolu, herkes kuyumu kazma peşinde çok popüler olduğum için kıskanılıyorum.100 istatikten biri tutar elbet ama kendi zamanı mı olur bilemeyiz@cehennet
------
Sen harikasınsenin gibi birini kim mağdur etmet isterki
![]()
Robot sitenin adresini versenize. Oradan bir şeyler yapmaya çalışalım. A
Aynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumNeiiinnn olmazZaten sitenin de belki bir mantığı vardır diye farklı sitelerden yapıyoruz düzenli olarak yaptığımız bir site yok yani @Dosi
Her şey sizin için..
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlarEtrafım yılanlarla dolu, herkes kuyumu kazma peşinde çok popüler olduğum için kıskanılıyorum.![]()
Asıl sessiz sakin takılandan korkacaksın demişler ama demiAynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumherzaman değişiklik şart
------
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlar
Bak misal @Tolstoyevski sakin sessiz durgun vs vs ve kimse ona bulaşmıyor![]()
Zamanında da kimler kimleri hedef aldı hepsi toz olup uçtu, haklı olan daima sonunda kazanırOrası öyle ama göz önünde olan @serhatt 'ı hedefe alıyorlar. Fark bu![]()
Aynen, herşey zamanı gelince olacağına varıyorZamanında da kimler kimleri hedef aldı hepsi toz olup uçtu, haklı olan daima sonunda kazanır![]()
Zaman her şeyin belirleyicisi... Neyse yine bağlamayalım malum şeye, anladın sen onuAynen, herşey zamanı gelince olacağına varıyor![]()
kraD?Zaman her şeyin belirleyicisi... Neyse yine bağlamayalım malum şeye, anladın sen onu![]()
Hamdi Bey'le yakınım diye mi bana güvenmiyorsun?İsteseniz de beni mağdur edemezsiniz.
Sana güvenim tam orası ayrı tabi.![]()
Ay popüler olmak da yoruyor insanı çamur atan çok oluyor bıktım.Aynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumherzaman değişiklik şart
------
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlar
Bak misal @Tolstoyevski sakin sessiz durgun vs vs ve kimse ona bulaşmıyor![]()
Ummadığın taş baş yararmış, insanların sessizliğinden korkarım ben.Asıl sessiz sakin takılandan korkacaksın demişler ama demi@serhatt
Hamdi'nin ta kendisi olduğun için güvenmiyorum.Hamdi Bey'le yakınım diye mi bana güvenmiyorsun?![]()
Ben iftira atmam, ifşa ederim.Kuru iftira![]()
Neyse öyle düşünmeye devam etBen iftira atmam, ifşa ederim.![]()
GÜZEL BİR "KOZ" YAKALADIM.Neyse öyle düşünmeye devam et![]()
Seni mantıklı düşünmeye davet ediyorum