Sana Ogün konuşma habı içtirirz. HaledersinHava 24 derece ama hissedilen 48 derece, bazen oluyor böyle haliyle
------
Benden pek konuşkan sunucu olmaz maalesef ama sizlerin yarışacağı hafta sorumluluğu üstlenirim tabii ki gerekirse![]()
Sana Ogün konuşma habı içtirirz. HaledersinHava 24 derece ama hissedilen 48 derece, bazen oluyor böyle haliyle
------
Benden pek konuşkan sunucu olmaz maalesef ama sizlerin yarışacağı hafta sorumluluğu üstlenirim tabii ki gerekirse![]()
Seni alalım özel konuk olarak istiyorsan bayramdaYakında sende sunarsın bu gidişleben ve @xdragxx i Kurban Bayramına özel mi konuk alsan
miktarlar 480 bin ve yukarısı olacak
20 kutu yeter
![]()
Bana 1 TL verirsinSeni alalım özel konuk olarak istiyorsan bayramdaTolsto sunar kutu değerleri benim de gözetimimde olur
![]()
Tamam zaten o yüzden 2 kişi olması lazım
Ben orda ikimiz derken ayrı ayrı yarışma dedim. Bana para değeri, sanada eşya olarak yapalımTamam zaten o yüzden 2 kişi olması lazım![]()
Niye bana eşyaBen orda ikimiz derken ayrı ayrı yarışma dedim. Bana para değeri, sanada eşya olarak yapalım![]()
@Tolstoyevski , somurtkan şirin moduna dönecekmiş.![]()
Eşya derken araba motosiklet vs yani 1 TL almaya çekinirsenNiye bana eşya
Yok ben daha konuk olmam işte seni yaparız bayramda![]()
Yok yok formatı bozmayalımEşya derken araba motosiklet vs yani 1 TL almaya çekinirsen![]()
Sende para olarak yarış ama kaybetmekten korkarsınYok yok formatı bozmayalım![]()
Niye korkam beSende para olarak yarış ama kaybetmekten korkarsın![]()
Yok benden ev eşyası olur mu onu soruyorEşya derken arasına araba ev koyacaktım![]()
Ne manadaYok benden ev eşyası olur mu onu soruyor![]()
Bilmiyorum benden iyi mikser olur amaNe manadabilmiyorum ki
Hangi marka ? @DosiBilmiyorum benden iyi mikser olur ama![]()
Boyum 1.88 nasıl yer cücesi olamHangi marka ? @DosiÇakma yer cücesi olma yolunda hızlı ilerliyorsun.
SjsjjsjsjBilmiyorum benden iyi mikser olur ama![]()
12.adam ve yaratıcı düşünceleri işteSjsjjsjsj
Çok sanmıyorum
Yada dur, senle ilk tanıştığımız dönemlerde çok fenasın, zamamında olsaydın olaylar çıkardı o potansiyel var demiştim![]()