Bence atv'deki 2.de çok iyiydi.
2010'da çekilen mi?
Bence atv'deki 2.de çok iyiydi.
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.Realme'ye bende baktım ama pek sevmedim onu nedense. Daha önce Samsung kullanıyordum, şimdi bu biraz değişik geldi.Alışamadım tam olarak, ondan öyle dedim.
Aynen.2010'da çekilen mi?
starda meltemdeğişti.sadece..starın 2.seszonunda..meltem haluk dizide yoktu..son bölümde haluk geldi..
Aynen.
tayar2010da çıktıYeni karakterlerin diziye uygun olması ve farklı mekanları görmemiz güzeldi o sezonda.Ama başka iyi olan bir şey yok gibiydi... Ha Seyyar Tayyar'da o sezon çıkmıştı sanırım.
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.
Ben de Samsung kullanıyorum ya.M31'mi ne var onu mu alsam diye düşünüyorum ama artık Samsung'da istemiyorum kafam çok karışık.
Ben de öyle hatırlıyorum.Yeni karakterlerin diziye uygun olması ve farklı mekanları görmemiz güzeldi o sezonda.Ama başka iyi olan bir şey yok gibiydi... Ha Seyyar Tayyar'da o sezon çıkmıştı sanırım.
tayar2010da çıktı
Ben de öyle hatırlıyorum.
Orada bir cep telefonu, araba meselesini çok uzattılar onun haricinde her şeyi iyiydi.
evetATV'de tekrar çekildiğinde yayınlanmadı mı işte?
Aynen ondan fiyatlar bu kadar uçmuş zaten.Çok pahalı telefonlar ya. Bazılarının da üretimi durmuş, stokta da kalmamış.O yüzden bunu alayım, aradan çıksın dedim.
M31' ilk defa duydum.
Zaten o zamanlar bu yeni yeni çocuklar telefon alıyordu falan. Bu arada televizyonda duyinca bence daha da çok istemiş olacaklar.Her bölüm oluyordu o muhabbetler.Ama güncel olaylardı onlar, her çocuk istiyordu onları.
Aynen ondan fiyatlar bu kadar uçmuş zaten.param olsa ben de aradan çıkaracağım da babamın emekliliğini bekliyorum.
Ben de duyalı çok olmadı.
Aynen günlük olan o. Şimdi A2'de var.2010 - 2012 karıştırıyorum hep.2012'de FOX'ta tekrar başlamıştı galiba.
foxta 2013 de başaldı 12 değil2010 - 2012 karıştırıyorum hep.2012'de FOX'ta tekrar başlamıştı galiba.
İnşallah işte en geç kasım gibi alacağım.Hım, umarım en yakın zamanda alırsın.
Zaten o zamanlar bu yeni yeni çocuklar telefon alıyordu falan. Bu arada televizyonda duyinca bence daha da çok istemiş olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?