Bence atv'deki 2.de çok iyiydi.![]()
2010'da çekilen mi?
Bence atv'deki 2.de çok iyiydi.![]()
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.Realme'ye bende baktım ama pek sevmedim onu nedense. Daha önce Samsung kullanıyordum, şimdi bu biraz değişik geldi.Alışamadım tam olarak, ondan öyle dedim.
![]()
Aynen.2010'da çekilen mi?
starda meltemdeğişti.sadece..starın 2.seszonunda..meltem haluk dizide yoktu..son bölümde haluk geldi..
Aynen.
tayar2010da çıktıYeni karakterlerin diziye uygun olması ve farklı mekanları görmemiz güzeldi o sezonda.Ama başka iyi olan bir şey yok gibiydi... Ha Seyyar Tayyar'da o sezon çıkmıştı sanırım.
![]()
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.
Ben de Samsung kullanıyorum ya.M31'mi ne var onu mu alsam diye düşünüyorum ama artık Samsung'da istemiyorum kafam çok karışık.
![]()
Ben de öyle hatırlıyorum.Yeni karakterlerin diziye uygun olması ve farklı mekanları görmemiz güzeldi o sezonda.Ama başka iyi olan bir şey yok gibiydi... Ha Seyyar Tayyar'da o sezon çıkmıştı sanırım.
![]()
tayar2010da çıktı
Ben de öyle hatırlıyorum.
Orada bir cep telefonu, araba meselesini çok uzattılar onun haricinde her şeyi iyiydi.![]()
evetATV'de tekrar çekildiğinde yayınlanmadı mı işte?![]()
Aynen ondan fiyatlar bu kadar uçmuş zaten.Çok pahalı telefonlar ya. Bazılarının da üretimi durmuş, stokta da kalmamış.O yüzden bunu alayım, aradan çıksın dedim.
M31' ilk defa duydum.![]()
Zaten o zamanlar bu yeni yeni çocuklar telefon alıyordu falan. Bu arada televizyonda duyinca bence daha da çok istemiş olacaklar.Her bölüm oluyordu o muhabbetler.Ama güncel olaylardı onlar, her çocuk istiyordu onları.
![]()
Aynen ondan fiyatlar bu kadar uçmuş zaten.param olsa ben de aradan çıkaracağım da babamın emekliliğini bekliyorum.
Ben de duyalı çok olmadı.![]()
Aynen günlük olan o. Şimdi A2'de var.2010 - 2012 karıştırıyorum hep.2012'de FOX'ta tekrar başlamıştı galiba.
![]()
foxta 2013 de başaldı 12 değil2010 - 2012 karıştırıyorum hep.2012'de FOX'ta tekrar başlamıştı galiba.
![]()
İnşallah işte en geç kasım gibi alacağım.Hım, umarım en yakın zamanda alırsın.![]()
Zaten o zamanlar bu yeni yeni çocuklar telefon alıyordu falan. Bu arada televizyonda duyinca bence daha da çok istemiş olacaklar.![]()