Zahide Yetiş'le Gelin Görün - Tanıtım Fragmanları | Kanal D - Yeni Program

Realme'ye bende baktım ama pek sevmedim onu nedense. Daha önce Samsung kullanıyordum, şimdi bu biraz değişik geldi. :A Alışamadım tam olarak, ondan öyle dedim. :F
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.
Ben de Samsung kullanıyorum ya. :A M31'mi ne var onu mu alsam diye düşünüyorum ama artık Samsung'da istemiyorum kafam çok karışık. :F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bana da adı dolayısıyla hoş geliyordu. Ilk biz de Redmi Note 8 alacaktık tam alacağımız gün 2000 tl oldu sonra 3000 derken hemen hemen aynı olan Realme 5i'yi bulduk, aldık o hafta içi bu 3000 tl oldu.
Ben de Samsung kullanıyorum ya. :A M31'mi ne var onu mu alsam diye düşünüyorum ama artık Samsung'da istemiyorum kafam çok karışık. :F

Çok pahalı telefonlar ya. Bazılarının da üretimi durmuş, stokta da kalmamış. :( O yüzden bunu alayım, aradan çıksın dedim. :A

M31' ilk defa duydum. :A

Yeni karakterlerin diziye uygun olması ve farklı mekanları görmemiz güzeldi o sezonda. :A Ama başka iyi olan bir şey yok gibiydi... Ha Seyyar Tayyar'da o sezon çıkmıştı sanırım. :F
Ben de öyle hatırlıyorum. :F
Orada bir cep telefonu, araba meselesini çok uzattılar onun haricinde her şeyi iyiydi. :A

• Beğendim
Çok pahalı telefonlar ya. Bazılarının da üretimi durmuş, stokta da kalmamış. :( O yüzden bunu alayım, aradan çıksın dedim. :A

M31' ilk defa duydum. :A
Aynen ondan fiyatlar bu kadar uçmuş zaten. :A param olsa ben de aradan çıkaracağım da babamın emekliliğini bekliyorum.
Ben de duyalı çok olmadı. :F

• Beğendim
Zaten o zamanlar bu yeni yeni çocuklar telefon alıyordu falan. Bu arada televizyonda duyinca bence daha da çok istemiş olacaklar. :F

Aynen, televizyonda duyulan görülen her şey daha çok merak ediliyor daha çok isteniliyor. O yüzden ilgi artmıştır o ürünlere. :A

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl