2008 aralıkda bitti2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
2008 aralıkda bitti2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
2008 aralıkda bitti
Yuh 2. Arka Sokaklar.2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
Yuh 2. Arka Sokaklar.![]()
Ben ne beşiğin içindeyken izlediklerimi ne de çocukken izlediklerimi hatırlıyorum çok az.Baya bitmiş, o zamanlar küçük olduğum için aklımda kalmamış o dizi.Normalde eski dizilerin çoğunu hatırlarım.
bizimkiler 14 yııl ....mahalenin muhtarları 100 yıl..arka sokalar 3..Yuh 2. Arka Sokaklar.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 91195
Pardon bu arada telefon ısınınca yeni mesaj yazmak zorunda kaldım, kasıyor.![]()
Onu unutmuşum ne de olsa 1000 kere başladı.3. bence.Çocuklar Duymasın 2. sırada olur.
Ben ne beşiğin içindeyken izlediklerimi ne de çocukken izlediklerimi hatırlıyorum çok az.![]()
Birden Mahalle'nin Muhtarları 100 yil yazınca şok oldum.bizimkiler 14 yııl ....mahalenin muhtarları 100 yıl..arka sokalar 3..
Onu unutmuşum ne de olsa 1000 kere başladı.![]()
Benim de bir Yalan Dünya var aklıma gelen.Fantastik diziler, bir kaç dram işi başka da hatırladığım yok.![]()
10 yazcaktımpardonBirden Mahalle'nin Muhtarları 100 yil yazınca şok oldum.
Arka Sokaklar'da 14 yıl bu arada.![]()
E yeni sezonda başlamıyor mu zaten?Isıtıp ısıtıp önümüze konulan bir iş.Başlayacak tekrar bence yine.
![]()
Yok yok ben anladım da jeton sonradan düştü.10 yazcaktımpardon
Benim de bir Yalan Dünya var aklıma gelen.
hAQUOTE]
Onu ben hiç hatırlamıyorum.teve2'de görmüştüm ilk yayınlandığını.
![]()
Sihirli Annem, En İyi Arkadaşım, Bücür Cadı, Zeynep, İyi Aile Robotu, Sıla, Hayat Bilgisi vs. bunlar ilk aklıma gelenler.![]()
çocuklar duymasın başlıcak gene duydumdaE yeni sezonda başlamıyor mu zaten?![]()
Aynen ya değiştirdiğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Telefon ısınınca sinir ediyor beni ya.Doğru düzgün gezemiyorsun, bakamıyorsun.