hadi öyle olsun1 yıldan bir şey olmaz.![]()
hadi öyle olsun1 yıldan bir şey olmaz.![]()
Ben zannediyorum yeni yeni özellikleri olan telefonlar çıktığı için istiyorlar.Aynen, televizyonda duyulan görülen her şey daha çok merak ediliyor daha çok isteniliyor. O yüzden ilgi artmıştır o ürünlere.![]()
iyigecelerSaat 1.30 olmuş sabah erken kalkacağım iyi geceler ben yarın tüm muhabbetlere toplu bir şekilde dahil olurum.![]()
Saat 1.30 olmuş sabah erken kalkacağım iyi geceler ben yarın tüm muhabbetlere toplu bir şekilde dahil olurum.![]()
Bikaçı mı bu yeni hazırladığı 3'ü çakılma garantili zaten.3 Kanala birden program yapıyor bu global medya çok aç gözlü davranıyor valla programlarının bı kaçı cakilirsa reytinglerde görür ozaman
1 saatte 10 sayfa gayet normal neyse çoktan beri konuşmamıştık iyi oldu.İyi geceler.
1 saatte 10 sayfa mesaj yazmışız. 😱
3 Kanala birden program yapıyor bu global medya çok aç gözlü davranıyor valla programlarının bı kaçı cakilirsa reytinglerde görür ozaman
Olsa da çok zorlanmaz,Kanlı Nigar Bayern Münih gibi 8 atar geçer.
1 saatte 10 sayfa gayet normal neyse çoktan beri konuşmamıştık iyi oldu.![]()
Olsa da çok zorlanmaz,Kanlı Nigar Bayern Münih gibi 8 atar geçer.![]()
Seni mi kırcam dostum 2 ye katlar8 az bence ya.![]()
İkinci tanıtım yayınlandı.
Ablacım video gizli diyor onu bir düzelt![]()
gündüz kuşapını doldurdulart..hafta sonuda kalır..bence.zaten iki magazın programı hafta içi saçma11.00 yanlış bir saat olmuş hayırlısı olsun Müge&Gülşen hafta içine geri dönmeyecekler herhalde...
Belki birkaç aya hakan ural biterse sabah 9'a gelir kızlargündüz kuşapını doldurdulart..hafta sonuda kalır..bence.zaten iki magazın programı hafta içi saçma