Ben de öyle duymuştum.çocuklar duymasın başlıcak gene duydumda
Ben de öyle duymuştum.çocuklar duymasın başlıcak gene duydumda
Aynen ya değiştirdiğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Hayırlı olsun ne aldın ki pişman olacağını düşünüyorsun?Bende dün değiştirdim, ama pişman olacağım sanırım.![]()
A yalan işini hiç duymadım.![]()
Hayırlı olsun ne aldın ki pişman olacağını düşünüyorsun?![]()
aynenÇok fazla sorulduğu için başlayacak demiş Tamer Karadağlı. Instagram'dan da adının 'Çocuklar Duydu' olarak değişeceğini falan dedi.![]()
Ha neyse gerek yok zaten.Çok fazla sorulduğu için başlayacak demiş Tamer Karadağlı. Instagram'dan da adının 'Çocuklar Duydu' olarak değişeceğini falan dedi.![]()
Ha neyse gerek yok zaten.![]()
en sevdiğimbölümler a2 deki foxtakibölümlerKanal D'de son sezon yayınlanan bölümler hariç güzel diziydi aslında, saçma sapan karakterler ile iş komediden drama dönünce izleyici uzaklaştı.
Benim de aklımdan o geçiyor ama ben Ekim Kasım gibi alacağım. Ya da Realme'de alabilirim annemle babama aldık çok güzel çıktı.Teşekkür ederim. Redmi Note 8 aldım, niye aldım bilmiyorum.![]()
Ayneen.40 - 50 küsür dizi var.Başka bir zamana kalsın o.
![]()
TGRT'de yayınlanan bölümler çok iyi, ATV'de yayınlandığı ilk sezon çok iyi. Diğerleri istenileni veremedi bence.en sevdiğimbölümler a2 deki foxtakibölümler
Ben de atv'deki 2010 yılında çekilenleri seviyorum.en sevdiğimbölümler a2 deki foxtakibölümler
stardakive 2010 2012 hakında duşuıncen neTGRT'de yayınlanan bölümler çok iyi, ATV'de yayınlandığı ilk sezon çok iyi. Diğerleri istenileni veremedi bence.
Bence atv'deki 2.de çok iyiydi.TGRT'de yayınlanan bölümler çok iyi, ATV'de yayınlandığı ilk sezon çok iyi. Diğerleri istenileni veremedi bence.
Benim de aklımdan o geçiyor ama ben Ekim Kasım gibi alacağım. Ya da Realme'de alabilirim annemle babama aldık çok güzel çıktı.
Bu arada nasıl niye aldığını bilmiyorsun?![]()
stardakive 2010 2012 hakında duşuıncen ne
starda meltemdeğişti.sadece..starın 2.seszonunda..meltem haluk dizide yoktu..son bölümde haluk geldi..Çocuklar Ne Olacak? olarak yayınlanan saçmalıktı. Bir ara Meltem ve Haluk değişmişti, o zaman da sevilmemişti. Star TV sezonunu tam hatırlamıyorum.
2012'de idare ederdi aslında. Dünürler renk katmıştı, Havuç'un arkadaşları iyiydi. Farklı mekanlar görmüştük.