2008 aralıkda bitti2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
2008 aralıkda bitti2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
2008 aralıkda bitti
Yuh 2. Arka Sokaklar.2009'a kadar sürdü mü o dizi? 😱
Yuh 2. Arka Sokaklar.
Ben ne beşiğin içindeyken izlediklerimi ne de çocukken izlediklerimi hatırlıyorum çok az.Baya bitmiş, o zamanlar küçük olduğum için aklımda kalmamış o dizi.Normalde eski dizilerin çoğunu hatırlarım.
bizimkiler 14 yııl ....mahalenin muhtarları 100 yıl..arka sokalar 3..Yuh 2. Arka Sokaklar.
Ekli dosyayı görüntüle 91195
Pardon bu arada telefon ısınınca yeni mesaj yazmak zorunda kaldım, kasıyor.
Onu unutmuşum ne de olsa 1000 kere başladı.3. bence.Çocuklar Duymasın 2. sırada olur.
Ben ne beşiğin içindeyken izlediklerimi ne de çocukken izlediklerimi hatırlıyorum çok az.
Birden Mahalle'nin Muhtarları 100 yil yazınca şok oldum.bizimkiler 14 yııl ....mahalenin muhtarları 100 yıl..arka sokalar 3..
Onu unutmuşum ne de olsa 1000 kere başladı.
Benim de bir Yalan Dünya var aklıma gelen.Fantastik diziler, bir kaç dram işi başka da hatırladığım yok.
10 yazcaktımpardonBirden Mahalle'nin Muhtarları 100 yil yazınca şok oldum.
Arka Sokaklar'da 14 yıl bu arada.
E yeni sezonda başlamıyor mu zaten?Isıtıp ısıtıp önümüze konulan bir iş.Başlayacak tekrar bence yine.
Yok yok ben anladım da jeton sonradan düştü.10 yazcaktımpardon
Benim de bir Yalan Dünya var aklıma gelen.
hAQUOTE]
Onu ben hiç hatırlamıyorum.teve2'de görmüştüm ilk yayınlandığını.
Sihirli Annem, En İyi Arkadaşım, Bücür Cadı, Zeynep, İyi Aile Robotu, Sıla, Hayat Bilgisi vs. bunlar ilk aklıma gelenler.
çocuklar duymasın başlıcak gene duydumdaE yeni sezonda başlamıyor mu zaten?
Aynen ya değiştirdiğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Telefon ısınınca sinir ediyor beni ya.Doğru düzgün gezemiyorsun, bakamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?