kız geçen bölüm izledin mi bülent ablamı eski kocalarından 2 tanesi aldatmış kahrolsun metresler yani yaşınyetse bir metres sensindir derdimSen örnek alıyormuşsun öyle diyorlar.
Son düzenleme:
kız geçen bölüm izledin mi bülent ablamı eski kocalarından 2 tanesi aldatmış kahrolsun metresler yani yaşınyetse bir metres sensindir derdimSen örnek alıyormuşsun öyle diyorlar.
Metres diye diye bir hal oldun ayol nasıl bir karın ağrın varsa. Yakalandın da çok mu canın yandı anlamıyorum ki.kız geçen bölüm izledin mi lent ablamı eski kocalarından 2 tanesi aldatmış kahrolsun metresler yani yaşınyetse bir metres sensindir derdim
her yer paralı heriflere kanca atan metreslerle dolmuş ayol napayım neyse bülent ablamon hayatını anlatan filmde metreslerden birini sen oynarsın artık bence altın kelebek alırsın o rolleMetres diye diye bir hal oldun ayol nasıl bir karın ağrın varsa. Yakalandın da çok mu canın yandı anlamıyorum ki.
Sende o kanca atanlardan birisin ayol bu ne yaman çelişki?her yer paralı heriflere kanca atan metreslerle dolmuş ayol napayım neyse bülent ablamon hayatını anlatan filmde metreslerden birini sen oynarsın artık bence altın kelebek alırsın o rolle
Sende o kanca atanlardan birisin ayol bu ne yaman çelişki?
Ben ancak rolde olabilirim zaten senin gibi reelde olamam.
Öyle apışıp kalırsın işte.
aaaa 2065 yılında sen ya da @Angelica ya da böyle video yaparlar @cookies @Carpe Diem @eemre @Dosi @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @12.Adam @Özgür @offensiveÖyle apışıp kalırsın işte.
Sen göremezsin ama.aaaa 2065 yılında sen ya da @Angelica ya da böyle video yaparlar @cookies @Carpe Diem @eemre @Dosi @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @12.Adam @Özgür @offensive
ben de en son "2026 da aşık oldum" diyeceğim için görürüm bence neticede ne kadar az aşk hayatı o kadar uzun yaşamSen göremezsin ama.
Aman ne fok yersen ye banane.ben de en son "2026 da aşık oldum" diyeceğim için görürüm bence neticede ne kadar az aşk hayatı o kadar uzun yaşam
Ekli dosyayı görüntüle 125004
O kadar ömrün olur diyorsun yani 🤣aaaa 2065 yılında sen ya da @Angelica ya da böyle video yaparlar @cookies @Carpe Diem @eemre @Dosi @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @12.Adam @Özgür @offensive
sen 116 yaşına kadar yaşarsın teyzoşO kadar ömrün olur diyorsun yani 🤣
Allah hayırlı ömürler versin inşallah 😂sen 116 yaşına kadar yaşarsın teyzoş
aaaa 2065 yılında sen ya da @Angelica ya da böyle video yaparlar @cookies @Carpe Diem @eemre @Dosi @mrt-06 @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @12.Adam @Özgür @offensive
🤣🤣Ömrüm olursa görürüm inşallah
Benim YouTube kanalım varmurat soner pert şimdi kendini fuat keymandan da üstün görür
Malta vatandaşlığı almak için@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır
Hoşt köpek bu nasıl bir laftır..Allah’a şükür aç değilim açıkta da değilim. Sen git oraya yiyebildiğin kadar ye.Karnın tok,gözün aç senin.Yorumcu olarak sen git ben İrlanda futbolunu takip etmiyorum. @serhatt @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır