Sen kendi karnına bak be🤣@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır![]()
![]()
Sen kendi karnına bak be🤣@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır![]()
![]()
İrlanda dizileride varHoşt köpek bu nasıl bir laftır..Allah’a şükür aç değilim açıkta da değilim.Sen git oraya yiyebildiğin kadar ye.Karnın tok,gözün aç senin.Yorumcu olarak sen git ben İrlanda futbolunu takip etmiyorum. @serhatt @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica
Bizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır![]()
![]()
ahahahahahahahahaha diye güldümBizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.![]()
Gülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.ahahahahahahahahaha diye güldüm![]()
Bizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.![]()
ahahahahahahahahaha diye güldüm![]()
Rafadan tayfa göbeklitepeGülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.![]()
Sen kendi karnına bak be🤣
Gülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.![]()
bu ittifaka yorumumRafadan tayfa göbeklitepe![]()
Bu ecünnü gibi silinip gideceksin sende yakında.
daha 2 hafta önce o seste jüri idi 😱Bu ecünnü gibi silinip gideceksin sende yakında.![]()
O Ses neymiş ayol o da silinip gitmedi mi?daha 2 hafta önce o seste jüri idi 😱
10 reytingle 1.be 😱O Ses neymiş ayol o da silinip gitmedi mi?![]()
Yokluktaaaan.10 reytingle 1.be 😱
Senin hayalinde öyle o.Kız yokluk senin kocasızlıktan @Forumdash A bakmandır karıştırdın![]()
Exxen gibi platform yapmaya çalıştımKız yokluk senin kocasızlıktan @Forumdash A bakmandır karıştırdın![]()
senaryo bölümüne gel bir