Sen kendi karnına bak be🤣@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır
Sen kendi karnına bak be🤣@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır
İrlanda dizileride varHoşt köpek bu nasıl bir laftır..Allah’a şükür aç değilim açıkta da değilim. Sen git oraya yiyebildiğin kadar ye.Karnın tok,gözün aç senin.Yorumcu olarak sen git ben İrlanda futbolunu takip etmiyorum. @serhatt @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica
Bizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.@Yakamoz-Asi @serhatt @Angelica @Dosi ve @12.Adam ı da yorumcu olarak işe al reyiz aç karınları doysun sevaptır
ahahahahahahahahaha diye güldümBizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.
Gülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.ahahahahahahahahaha diye güldüm
Bizim karnımız doyuyor da seninkinin doymadığı çok belli baksana davul gibi olmuşsun kapılardan geçemiyorsun.
ahahahahahahahahaha diye güldüm
Rafadan tayfa göbeklitepeGülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.
Sen kendi karnına bak be🤣
Gülersin işte ağlanacak haline, elinden ne gelir ki başka.
bu ittifaka yorumum @Yakamoz-AsiRafadan tayfa göbeklitepe
Bu ecünnü gibi silinip gideceksin sende yakında.bu ittifaka yorumum @Yakamoz-Asi
daha 2 hafta önce o seste jüri idi 😱Bu ecünnü gibi silinip gideceksin sende yakında.
O Ses neymiş ayol o da silinip gitmedi mi?daha 2 hafta önce o seste jüri idi 😱
10 reytingle 1.be 😱O Ses neymiş ayol o da silinip gitmedi mi?
Yokluktaaaan.10 reytingle 1.be 😱
Kız yokluk senin kocasızlıktan @Forumdash A bakmandır karıştırdınYokluktaaaan.
Senin hayalinde öyle o.Kız yokluk senin kocasızlıktan @Forumdash A bakmandır karıştırdın
Exxen gibi platform yapmaya çalıştımKız yokluk senin kocasızlıktan @Forumdash A bakmandır karıştırdın
senaryo bölümüne gel bir