Atvyi anlamıyom ben bu dizi ve kertenkele olmayacak işler gibi duruyor yani ndn hala süründürürki insan2.sezonu hiç başlamamalı bence ayoll bu diziden ne gibi umutları var çok tuhaf![]()
Atvyi anlamıyom ben bu dizi ve kertenkele olmayacak işler gibi duruyor yani ndn hala süründürürki insan2.sezonu hiç başlamamalı bence ayoll bu diziden ne gibi umutları var çok tuhaf![]()
Bu diziyi savunur mu oldunBelki senaryoya da yansıtabilirler bir şekilde.![]()
reytingine bağlı total ve abc1 de 4ü geçerse devam edebilirBelki senaryoya da yansıtabilirler bir şekilde.![]()
Hayır ama öyle yapanlar var.Bu diziyi savunur mu oldun![]()
zaten ekin türkmen var bir tane daha uuz birini bulurlarAtv dizilerden adam çıkarmaya alişiktirPelin gider bir başkası gelir
![]()
Turgutcuğumuzu çekip kurtarmalıyız bu bataklıktan ay yapım olarakzaten ekin türkmen var bir tane daha uuz birini bulurlar![]()
turgutcuğun kesin kalır pelin giderseTurgutcuğumuzu çekip kurtarmalıyız bu bataklıktan ay yapım olarakne halleri varsa görsünler.
En kötüsü de pelini eve hapseder kadın yatarak, oturarak dialoglarını okur hamile hamile 50bini de götürürturgutcuğun kesin kalır pelin gidersepelin karahan bölüm başı 50 bin alıyordu o paraya 3 tane ekin türkmen bulunur
![]()
anlasildi. Aylinde ölecek. abisinide öldurduklerine göre dizide Aylin ve akraba bagi olanlarini cikaracaklar diziden.
Acaba diziyi nasil devam edecekler. Bir sekilde intikam ile devam ettirilmeli.
@vadikızı
Zafer öldu![]()
Tayfun onu kalbinden vurdu. Su karisinin evinde kalan cocukyaa öldümüü ben benim odada tv de kanal çekmiyordu bakamadım nasıl öldü
Tayfun onu kalbinden vurdu. Su karisinin evinde kalan cocuk
seri katillige bagladi.
birini öldurdu sonrada zaferi
guzel gulusluydu ama katilTayfun iyice zıvanadan çıkıyordu zaten öldürelim diye diye
geldiğnide oy kullanYektadan intikam almak isteyen biri çıkar Pelini senaryoda biri kaçırır 3.sezonda tekrar döner ne var bunda![]()