ATV Yeter - Dizi Yorumları

bencek ardeşi oynayabilirler @Forumdash bir keremciğini (çatay) arasın :A
CgqNrIPWgAAzWOV.jpg
Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki:X tv sektörü ölür o zamana:A

Fotojenik olması tvye yakışıyor anlamina gelmez. Şimdi baktım cocuğa tipi var ama oyunculuğu var mı? 10 sene sonra çağatay gibi ilerde belki:X tv sektörü ölür o zamana:A
çağatay kıstas mı iki dizisi var ikisi de zengin-fakir çatışması tiple oyunculupğa başlayıp da oyunculuğunu geliştiren birilerinden örnek ver istersen :A
yeter dizisinin izlemiyom o yüzden bilemem senin karadayıdaki elemanın asistanıymış :D

çağatay kıstas mı iki dizisi var ikisi de zengin-fakir çatışması tiple oyunculupğa başlayıp da oyunculuğunu geliştiren birilerinden örnek ver istersen :A
yeter dizisinin izlemiyom o yüzden bilemem senin karadayıdaki elemanın asistanıymış :D
Birinde zengini oynadı diğerinde fakiri:X film yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajında:A daha ne olsun?

çok kestirme bir yol hollywooda girmek için gay partisine katılmak:F ayrıca deniz akkaya bile hollywood filminde oynadı:A
Estetik mucizsini kıyaslama:X deniz akkaya trde bişey mi yapanilmiş? Şöhrette her şey mübahtır. Senin gönlünü fethetmek için gitmiş:A

Estetik mucizsini kıyaslama:X deniz akkaya trde bişey mi yapanilmiş? Şöhrette her şey mübahtır. Senin gönlünü fethetmek için gitmiş:A
sonuçta hollywood filmiydi:A

kıvanç da zamanında aynı yolu seçmişti fransız gay dergisinde pozları falan çıkmıştı :F ama adı ortadoğulu brad pitt e çıktı en fazla bişi elde edemedi senin çaça daha fazlasını yapmalı hollywood etkisi için:A

Yahu hiç sorma aslında ben yazacaktım bunu:T:. Bizim ünideki kızlarda hasta buna. Hatta İnstangram'da fotoların yarısında da bu çocuk var. :F:F@Çiğdem- @destere
@Çiğdem- lerin yeni uğraş alanı olmuş çocuk :A hazır maskeli melunu vadiyi bırakıyorken çikinellaya da bıraktırıp bir dartbe daha vuralım @Doğu :A kız çiğdem teyzesi bak sen kapmazsan valla @destere kapar :A @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı
hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış :F:F:F

Birinde zengini oynadı diğerinde fakiri:X film yapti. Hollywood tarafından ilgi görüyor. Senin yakın markajında:A daha ne olsun?

hahaha yaz geliyor yine parlak oğlan mevsimi açılmış :F:F:F

Çok uyuz oldum bu çocuğa.:T: Geçen bir kız bunun resmini attı bende bunlara bakacağınıza çevrenizde size değer veren insanlara bakın dedim. :X
bu dizi yakında biter pelin karahan 2.çocuğa hamileymiş :D @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @cookies @vadikızı
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40225149?p=2