TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eeeey ahali işte devrin menfaat devri olduğunun kanıtı niteliğinde iki mesaj
Hiç halimizi hatrımızı soran, nasılsın iyi misin bir derdin var mı kardeşim diyen yok
@dosimosi'den örnek alın
benim kiymetimi de bilen yok

bu devir menfaat devri zaten

Ben @Doğu ile gayet iyi anlaşıyorum son dönemde. Puanlama olayı arayı ısıttı o yüzden beni alet etmeyin.
Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu

benim kiymetimi de bilen yok

bu devir menfaat devri zaten
Heyt bee sıcak çayın buğusunda Müslüm baba dinliyip dertleşiyorduk ne güzel bunlar anlamaz

Bak bi de onaylıyorlar yaptıklarını
Rolleri değiştik bu gece sizler sıvacı oldunuz herhal?
@destere nerdesin yetiş
hhhha şunuda unutmayın ama ayoll sıvacılar benim albümüm yarışmasında oluşumunu sağladı
sabahlara kadar kahvehane modunda kullanıldı sonucunda sıvacılar oluşumu çıktı ortaya asıl siz kıymet bilin ayoll
@destere @MEnes @MasacRE-

Doğru artık tartışmıyoruz. @denizz19 ile nihayete eren çözüm süreci seninle de gerçekleşti ama bu sefer diyalogsuz kendiliğinden oldu

Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.

Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.

deneyek şansımızı, dizi film yarışmalarına değil ama müziğe varım

@Bully gelmesin

haklisin, o cay o muhabet bizi yakinlastirdiya, oyuzden ben bunlarin aksine kendine dikkat et banlanma bizi yanliz birakma dedim.
aynisini @Maskeli Fedai icinde demistim sakin ol diye.
Anlamazlar tabiki bu arkadaslar

Benim ki tamamen çıkar ilişkisi.

Biz zaten hep soğuktuk çok tartıştığımı hatırlamıyorum nedense. İlk başta Vadi Beren olayında mesafeyi koyduk daha da yaklaşmadı.
Yani arkandan seni pek iyi anmamıştım ama döndükten sonra pek kavgamız olmadı
Naptın hidayete mi erdin, hacca falan mı gittin ?