Yeni Yönetim Kadromuz

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yeni Yönetim Kadromuz

Bugünkü büyük yeniliklerle birlikte yönetim kadromuz da yenilendi. Aramıza bazı yeni arkadaşlar katılırken, bazı arkadaşları ise emekli ettik. Önce yeni yönetime bir göz atalım:

Admin

OzaN

Süper Moderatörler

@Bully

@mrt-06

@xdragxx

Moderatörler

@Ahmad

@berkann

@denizz19

@ozgur2113

@sokak sanati

@sürgünüm

@Tzira

@Yiğitt

İsterseniz biraz da detaylardan bahsedelim...

Yönetici değerlendirme oylamalarında @Bully 5 üzerinden aldığı 4.77 ortalamayla forum üyelerinin en beğendiği yönetici olurken 4.73'lük ortalamasıyla @mrt-06 oldukça yakından takip etti. Oylamada üçüncü sırayı ise 4.36'lık ortalamasıyla @ozgur2113 elde etti.

Editör değerlendirme oylamalarında 4.66'lık oy oranıyla @Yiğitt zirvede yer aldı. Ayrıca moderatörlük desteğinde de %78'lik dev destek onu yeni moderatörümüz yaptı. Editör oylamalarının ikinci ise 4.33'lük ortalaması ve %76'lık moderatörlük desteğiyle @sürgünüm oldu. Oylamada üçüncü sırayı alan ve 4.20'lik oy ortalaması ve %64'lük moderatör desteğiyle @sokak sanati bir diğer yeni moderatörümüz oldu.

İki kişi ise editörlüğü atlayarak doğrudan moderatörlük hakkı kazandılar. Bu üyelerimiz aynı zamanda eski bir yönetici olan, müzik bölümünün önemli ismi @denizz19 ve son dönemde kaliteli yorumları, tarafsızlığıyla dikkat çeken @Tzira'dan başkası değil.

Üzücü olan kısma geçmek durumundayız...

FavoriForumum tarihinin en önemli isimlerinden olan ve büyük katkılar sunan co-adminimiz @darksaal, yine son dönemin çok önemli isimlerinden süper moderatörümüz @Yakamoz-Asi ve forumun en eski yöneticisi, moderatörümüz @BesaleT bugün itibariyle emekli rütbesine geçtiler. Üçüne de kapımız sonuna kadar açık ve geri dönüşlerini bekliyoruz.

Son olarak favori üyelik için sırada bekleyen arkadaşlara müjdeyi verelim. Yeni yönetimin ilk işlerinden biri favori üyelik alımlarını düzene sokmak olacak ve birkaç gün içinde yeni favori üyeleri duyuracağız.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

İlk başta ediyör konusunu görünce şok olmuştum. Sonra giriş yapmadığımı farkettim ve giriş yapıp atarlı birr şey yazacaktım ama yeşil rengi görünce şok oldum.:F

Desteğim fav10.net ile olacak.:Z Bayada destek almışım. Tebrikler bana.:bhr: Şaka şaka herkese teşekkürler.:love1:

@Tzira çok şaşırttı beni.:D Ama çok sevdiğim bir isim. İyi anlaşırız.:Z @denizz19 ilede aynı şekilde. Aynı yönetim kadrosunda olmaktan mutlu olurum.

@sürgünüm ve @Yiğitt size olan desteğim zaten malum.:D Hepimize başarılar..

Kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. :) Moderatörlük benim için çok değişik bir deneyim olacak, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

Yeni yönetimdeki herkese başarılar diliyorum. :)

Öncelikle yönetime katılan yeni arkadaşları tebrik ederim, başarılar dilerim. :)

Editör olmadan moderatör olan arkadaşlar şaşırttı. :D @denizz19'un zaten editörlük geçmişi vardı ama @Tzira'ya şaşırdım. Ancak bence kendisi kaliteli mesajları olan bir üye ve moderatörlük görevinin de başarıyla üstesinden gelecektir. :)

Son olarak @darksaal ve @Yakamoz-Asi'yi tekrar forumda görmemiz dileğimle.

ayy burdada sevdiğim kişiler mod olmuşlar seçimler bana göre yapılmış hepsi çok iyi buldum :F

@sürgünüm @Yiğitt kesinlikle mod olmanızı bekliyordum çok sevindim

ayrıca @Tzira kızz sanada sevindim editör basamağını hiç yürümeden direk mod tepesine uçmuşsun uçmayı bilmen işine yaramış : F şaka bir yana sana çok sevindim tatlım

@denizz19 en çokta sana sevindim vlla favori üye bence sana yakışmıyordu eitörlük aşamasını yapmamanıda önceki hizmetlerine saysınlar ayol :F bizim köyün fındık dalları gibi yeşillnmişsin :F
en sevindiklerimden birisi oldun

editör mod seçimlerinden çok memnunum kendi açımdan hep değer verdiğim aramızın iyi olduğu kişiler yetkilenmiş :F

Direk Moderatör olmuşum ama ben moderatörlük Görevine pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki. Keşke Moderatör yapmadan önce bir danışsaydın Ozan. Bu görevi ben bir kere üstlenmiştim ve benim için atıldıktan sonra bitmişti bu ve benzeri görevler. Kutlayanlara teşekkürler yine de.

Direk Moderatör olmuşum ama ben moderatörlük Görevine pek sıcak bakmıyorum ne yazık ki. Keşke Moderatör yapmadan önce bir danışsaydın Ozan. Bu görevi ben bir kere üstlenmiştim ve benim için atıldıktan sonra bitmişti bu ve benzeri görevler. Kutlayanlara teşekkürler yine de.
Sen istemiyorsan bana verebilirsin. :F

@OzaN co admin açıklanmıcakmıydı ben @mrt-06 ve @Bully dan birisini bekliyordum :)
Yok, co-admin rütbesine gerek yok şu an. Eğer süper moderatör sayımız artarsa düşünürüz. :):)

Eğer sorsaydım kabul etmeyeceğini biliyordum. Fakat müzik bölümüne bir moderatör lazım, herkesin seni görmek istediği yerdesin. :) Eğer istememekte kararlıysan da tabii ki zorla değil ama bence istememeni gerektirecek bir durum yok. :):)

Yönetim kadrosuna katılan arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı olsun. :)