Yeni Yönetim Kadromuz

tüm ekibe başarılar diliyorum hayırlı olsun hepinize:)

Forum halkından en iyi editör desteği ve modaretör desteği almak beni mutlu etti, teşekkür ediyorum hepinize. :bhr:

Diğer mod olan ve rütbesini yükselten tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum, tebrikler. :X

Ben senin durumunu biliyorum, senden çok farklı bir şey beklemiyorum. Sen sen ol yeter. :):)
Ben zaten kayıt olduğum günden beri hep kendimim, hiçte değişmedim. Ama dediğim gibi sana şuan moderatörlük istemiyorum demiyorum ama moderatörlük adı altında faaliyet bekleme benden. Yönetim kadrosuna pek bir yararım dokunmaz benim bilgine. Konu açarım tıpkı üyeyken yaptığım gibi onun dışında bir şey beklemeyin benden. Şimdiden peşin peşin anlaşalım ister moderatörlükten alırsın, ister ismi üstümde yapışık kalır sıkıntı yok iki türlü de. Ben o pişmanlığı ve üzüntüyü bir kere yaşadım dahası koymaz. :)

Tüm yeni mod arkadaşlara tebrikler.
@Yiğitt bunu çok istiyordun. Sonunda oldu, gercekten çok sevindim senin adina.

@sokak sanati ve @sürgünüm siz de bu görevi sonuna kadar hak eden ve çok sevdiğim isimlersiniz.

Favori üyelikden Mod'luğa yükselen @denizz19 ve @Tzira açıkcası şaşırtdi. Ama gercekten sevindim sizin adiniza. Deniz zaten bu görevi yapan bi arkadaşdi, Tzira ise hep kaliteli yorumlari ile dikkat cekti.

Tekrar tebrikler.

Tüm yeni mod arkadaşlara tebrikler.
@Yiğitt bunu çok istiyordun. Sonunda oldu, gercekten çok sevindim senin adina.

@sokak sanati ve @sürgünüm siz de bu görevi sonuna kadar hak eden ve çok sevdiğim isimlersiniz.

Favori üyelikden Mod'luğa yükselen @denizz19 ve @Tzira açıkcası şaşırtdi. Ama gercekten sevindim sizin adiniza. Deniz zaten bu görevi yapan bi arkadaşdi, Tzira ise hep kaliteli yorumlari ile dikkat cekti.

Tekrar tebrikler.
Ben hiç şaşırmadım moderatör olmama :A kaliteli adamım ben hızla level atlamayı severim :F Şaka bir yana teşekkür ederim :)