Yeni Yönetim Kadromuz

Yok, co-admin rütbesine gerek yok şu an. Eğer süper moderatör sayımız artarsa düşünürüz. :):)

Eğer sorsaydım kabul etmeyeceğini biliyordum. Fakat müzik bölümüne bir moderatör lazım, herkesin seni görmek istediği yerdesin. :) Eğer istememekte kararlıysan da tabii ki zorla değil ama bence istememeni gerektirecek bir durum yok. :):)
aaa ufak değişikler yapsaydın keşke böyle kökten değiştirmişşin 1 yılda zor alışırım ben buna
:F:F:F

ayy burdada sevdiğim kişiler mod olmuşlar seçimler bana göre yapılmış hepsi çok iyi buldum :F

@sürgünüm @Yiğitt kesinlikle mod olmanızı bekliyordum çok sevindim

ayrıca @Tzira kızz sanada sevindim editör basamağını hiç yürümeden direk mod tepesine uçmuşsun uçmayı bilmen işine yaramış : F şaka bir yana sana çok sevindim tatlım

@denizz19 en çokta sana sevindim vlla favori üye bence sana yakışmıyordu eitörlük aşamasını yapmamanıda önceki hizmetlerine saysınlar ayol :F bizim köyün fındık dalları gibi yeşillnmişsin :F
en sevindiklerimden birisi oldun

editör mod seçimlerinden çok memnunum kendi açımdan hep değer verdiğim aramızın iyi olduğu kişiler yetkilenmiş :F

Aaaa beni sevmiyorsun mu yoksa zaten Mod olarak gördüğün için farkermedin mi.:A

Sen istemiyorsan bana verebilirsin. :F
Alabilirsin :) benim gözüm yok bu işlerde artık zaten kendimce kendi başarımı ya da başarısızlığımı her neyse zaten ortaya koydum ben bu zamana kadar. Şimdi bu moderatörlük yetkisinin Üzerimde hiçbir Hükmü yok ben yine aynı ben hissettiğim hala favori üyelik yani hiçbir anlamı olmayacak bu rütbenin. :)

Alabilirsin :) benim gözüm yok bu işlerde artık zaten kendimce kendi başarımı ya da başarısızlığımı her neyse zaten ortaya koydum ben bu zamana kadar. Şimdi bu moderatörlük yetkisinin Üzerimde hiçbir Hükmü yok ben yine aynı ben hissettiğim hala favori üyelik yani hiçbir anlamı olmayacak bu rütbenin. :)
Zaten her halükarda Moderatör olmamın imkanı yok. Ayrıca şaka yapmıştım, yeşil sana yakışıyor. :X

Yok, co-admin rütbesine gerek yok şu an. Eğer süper moderatör sayımız artarsa düşünürüz. :):)

Eğer sorsaydım kabul etmeyeceğini biliyordum. Fakat müzik bölümüne bir moderatör lazım, herkesin seni görmek istediği yerdesin. :) Eğer istememekte kararlıysan da tabii ki zorla değil ama bence istememeni gerektirecek bir durum yok. :):)
Doğru düşünmüşsün sorsaydın kabul etmeyecektim bu görevi ben layıkıyla yapmadım ve atılmıştım o zamanlarda. O Yüzden kendime yakıştırmıyorum bu görevi favori üye olarak kalmam daha uygundu ve zaten şuan Moderatör adı Altında görevde olmamın benim Açımdan hiçbir anlamı yok ben üye olarak forumdaki hayatıma devam ederim üzerimdeki Moderatör damgası sadece sözde olacaktır hükümsüzdür yani. :)

@denizz19 @Tzira direkt moderatörlüğe atlamışsınız.Tebrik ederim :)

@sokak sanati daha dün demiştim zaten olacaksın diye :D Tebrikler

@sürgünüm aga sonuna kadar hakkettin.Tebrikler :D

@Yiğitt ay sen de mi buradasın .s .s Tebrikler :A

Aynen. Valla şaşırdım.:F Destek falanda baya iyiymiş. Geçen seferde %64 destek almıştım. Aynı kişiler destek attı demek.:F

sorarım cnm sen üzülme 😉😉😉

Konuyu uplattım bekliyorum.:A

Doğru düşünmüşsün sorsaydın kabul etmeyecektim bu görevi ben layıkıyla yapmadım ve atılmıştım o zamanlarda. O Yüzden kendime yakıştırmıyorum bu görevi favori üye olarak kalmam daha uygundu ve zaten şuan Moderatör adı Altında görevde olmamın benim Açımdan hiçbir anlamı yok ben üye olarak forumdaki hayatıma devam ederim üzerimdeki Moderatör damgası sadece sözde olacaktır hükümsüzdür yani. :)
Ben senin durumunu biliyorum, senden çok farklı bir şey beklemiyorum. Sen sen ol yeter. :):)