2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 4. Grup (SON)

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Buray – Olmuşum Leyla

• Madrigal - Seni Dert Etmeler

• Sura İskenderli - Yok

• Melek Mosso – Yıllar Affetmez

• Pinhani - Dünyadan Uzak

• Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül

• Gazapizm - Sağı Solu Kes

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İlk anlamamıştım @Bully nin cevabından sonra dank etti. Bence çok iyi bir tercih olmuş. Tarkan Kuantum 51’le domine edecektir etkinliği. :A
Şerbetli ve Darmaduman şarkıları yarışır, onlar iyi sonuç alır :A

5 milyon dinlenme kotamız olacaktı dimi @Dosi ?

Öyle olursa albümdeki diğer şarkılar oylamaya giremez :A

İlk anlamamıştım @Bully nin cevabından sonra dank etti. Bence çok iyi bir tercih olmuş. Tarkan Kuantum 51’le domine edecektir etkinliği. :A
Aynısını @Bully ‘de düşündü ama ona sınır getireceğim. Biz albüm yarıştırmıyoruz :A belli bir tıklanma limiti olacak :A
Kriterleri zamanla düşünürüm :A

Zamanı gelince deriz. Önden sorma :A

Aynısını @Bully ‘de düşündü ama ona sınır getireceğim. Biz albüm yarıştırmıyoruz :A belli bir tıklanma limiti olacak :A
Kriterleri zamanla düşünürüm :A

Zamanı gelince deriz. Önden sorma :A
5 milyon uygunmuş. :A
Bu arada bir önerim var sadece Youtube dinlenmeleri değil de Spotify’ınkiler de dikkate alınabilir. Ama öyle de sizin için çok uğraştırıcı olur gibi bilemedim. :A

5 milyon uygunmuş. :A
Bu arada bir önerim var sadece Youtube dinlenmeleri değil de Spotify’ınkiler de dikkate alınabilir. Ama öyle de sizin için çok uğraştırıcı olur gibi bilemedim. :A
Yani hep Youtube’a göre hareket ettik bugüne kadar. Spotify da dikkate alınabilir elbet, önerilere açığız :A Bi düşünmek gerek :A

Ne çabuk geldik ikili turlara. Yine çok hızlı ve verimli bir etkinlik oluyor valla emeğinize sağlık. :A @Dosi

Üstelik biraz ağırdan almış halimiz bu :A @Bully
Bully sayesinde pek yorulmuyorum ve daha ilk tur videolu açtık bu etkinlikte bundan dolayı :Z

Daha hızlı da giderdik, ona ben yanaşmadım :A

Tadını çıkaralım iyice. Bir daha klipsizler etkinliği yapılmayacak büyük ihtimalle :A
Doğru , nitro taktıracaktın , alkol karışımını bulamadın. :A
Yani hep Youtube’a göre hareket ettik bugüne kadar. Spotify da dikkate alınabilir elbet, önerilere açığız :A Bi düşünmek gerek :A
Spotçu > You :A