'Kızılcık Şerbeti'nde Beklenen Oldu! Özge Özacar Diziye Veda Ediyor!

Önemli olduğum için olabilir mi? :Z

O karakterin yarattığı boş kaoslara herkesin karnı tok almayalım biz, gördüklerin sana kalsın kimse ilgilenmiyor gördüklerinle. :F

Hmmm Özge'nin oyunculuğunun(!) konuşulduğu yerde işim olmaz zaten. :A
Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim. :A

Aaaa sayko Görkem'e bakın. 😱 Yer Gök Aşk'taki Bade'nin yaptığını yapıyor. :A

Kaan ve Fırat hakkında yazmışım :A

Görkem hakkında da yanılmamışım. Hatta bu mesajın devamında sezon ortası veya sonu ayrılır demişim. Hepsini tutturmuşum :A @serhatt @Aserat @ozmoturk @xemrexxx @offensive @Bully
Dizi yavaş yavaş eskiye dönüyor gibi, Şebnem Bozoklu da çıkarsa tadından yenmez.
Nokta atışı, helal olsun :A
Özge Özacar son yılların en başarılı işinden nasıl böyle kolay ayrılıyor anlamadım, herhalde yeni işlerden teklif aldı :A
Gule gule sonunda doğayi Unallarin sabah kahvaltisinda gorecegiz 🤣
Yeni oyuncuya gerek yok zaten dizide olaylar tum oyuncular etrafinda dolaniyor yeni oyuncuya yazilan hikaye gereksiz
Didem & Damla & Ayşe üçlüsünü Hudutsuzdan çıkarıp Naz Elmas & Özge Özacar & Melisa Döngel üçlüsü ile değiştirip dizide Voltran'ı oluşturuyoruz. @Alemdar @ömer karataş ? Ne dersiniz?

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim. :A
Ego değil gerçekler. :Z

Yani şu yazdığına kendin inanıyor musun çok merak ediyorum? Böyle bir kural varsa o kuralı yaptığın sayısız öznel başlık ile kendin yıktın haberin yok. :F
------

Öyle kolay gitmeyeceği belliydi :A
Yangında o da ölmeli yoksa kurtuluş yok kendisininden :A
Ay o yangında ona bir şey olacağını sanmam. Nasıl bir sonu olacak merak ediyorum. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: offensive and Dosi
Ego değil gerçekler. :Z

Yani şu yazdığına kendin inanıyor musun çok merak ediyorum? Böyle bir kural varsa o kuralı yaptığın sayısız öznel başlık ile kendin yıktın haberin yok. :F
------

Ay o yangında ona bir şey olacağını sanmam. Nasıl bir sonu olacak merak ediyorum. :A
Haftaya son bölümüyse o zaman ya hapse ya mezara yada akıl hastanesine :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Psikopat birini gerçekten mükemmel oynadi.
Umarım bir sonraki dizisinde iyi bir karakteri canlandırır Özge hanım. Tamam oyuncu her rolü oynar da, Özge hanımı iyi karakterde izlemek istiyorum hep. "Kısmet"teki karakter şahaneydi mesela...