'Kızılcık Şerbeti'nde Beklenen Oldu! Özge Özacar Diziye Veda Ediyor!

Önemli olduğum için olabilir mi? :Z

O karakterin yarattığı boş kaoslara herkesin karnı tok almayalım biz, gördüklerin sana kalsın kimse ilgilenmiyor gördüklerinle. :F

Hmmm Özge'nin oyunculuğunun(!) konuşulduğu yerde işim olmaz zaten. :A
Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim. :A

Aaaa sayko Görkem'e bakın. 😱 Yer Gök Aşk'taki Bade'nin yaptığını yapıyor. :A

Kaan ve Fırat hakkında yazmışım :A

Görkem hakkında da yanılmamışım. Hatta bu mesajın devamında sezon ortası veya sonu ayrılır demişim. Hepsini tutturmuşum :A @serhatt @Aserat @ozmoturk @xemrexxx @offensive @Bully
Dizi yavaş yavaş eskiye dönüyor gibi, Şebnem Bozoklu da çıkarsa tadından yenmez.
Nokta atışı, helal olsun :A
Özge Özacar son yılların en başarılı işinden nasıl böyle kolay ayrılıyor anlamadım, herhalde yeni işlerden teklif aldı :A
Gule gule sonunda doğayi Unallarin sabah kahvaltisinda gorecegiz 🤣
Yeni oyuncuya gerek yok zaten dizide olaylar tum oyuncular etrafinda dolaniyor yeni oyuncuya yazilan hikaye gereksiz
Didem & Damla & Ayşe üçlüsünü Hudutsuzdan çıkarıp Naz Elmas & Özge Özacar & Melisa Döngel üçlüsü ile değiştirip dizide Voltran'ı oluşturuyoruz. @Alemdar @ömer karataş ? Ne dersiniz?

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Neyse sen egonu göze sokmaya devam et ama konu ne olursa olsun haber başlıklarına öznel görüşler eklenemez elli yıllık forum kuralını keyfimize göre alaşağı etmeyelim. :A
Ego değil gerçekler. :Z

Yani şu yazdığına kendin inanıyor musun çok merak ediyorum? Böyle bir kural varsa o kuralı yaptığın sayısız öznel başlık ile kendin yıktın haberin yok. :F
------

Öyle kolay gitmeyeceği belliydi :A
Yangında o da ölmeli yoksa kurtuluş yok kendisininden :A
Ay o yangında ona bir şey olacağını sanmam. Nasıl bir sonu olacak merak ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ego değil gerçekler. :Z

Yani şu yazdığına kendin inanıyor musun çok merak ediyorum? Böyle bir kural varsa o kuralı yaptığın sayısız öznel başlık ile kendin yıktın haberin yok. :F
------

Ay o yangında ona bir şey olacağını sanmam. Nasıl bir sonu olacak merak ediyorum. :A
Haftaya son bölümüyse o zaman ya hapse ya mezara yada akıl hastanesine :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt