Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

1400-1500 diye yola çıktık ama iyilerini gördükçe bir anda 2000'liklere bakarken buldum kendimi hadi hayırlısı.

Bu arada @61'i salladım önüme gelen bir laptopun linkini attım

Dostum Samsung Bak derim benim 4 gb ram ve 2 gb ekran kartı var üstünde pili 2.5 3 saat gidiyor
1600 aldım fakat piyasada 1300 gördüm taksit miktarı benim çok uzun ondan
işlemci i5

Fiyat/performans açısından baya iyi gözüküyor o aslında ama Dell önermeyen arkadaşlar var araştırmam lazım o modeli iyice.

Bizde DELL var bu modeli

[url]http://www.hepsiburada.com/liste/dell-inspiron-5110-intel-core-i3-2330m-22ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b33b45/productDetails.aspx?productId=bd760785&categoryId=98
[/URL]

Sabahtan akşama 10-12 saat kadar online oyun acık yalan değil.Sadece bi kere servis geldi oda tuş takımı için fazla ısınmadan dolayı tuşlar bozulmuş.

Zaten ben de söyledim. Bende de Dell
Fazla ısınıyor. Ozan ısınan bir laptop istemiyor. Ayrıca dayanıklı değil. Çok çabuk kırılıp çiziliyor

Dostum Samsung Bak derim benim 4 gb ram ve 2 gb ekran kartı var üstünde pili 2.5 3 saat gidiyor
1600 aldım fakat piyasada 1300 gördüm taksit miktarı benim çok uzun ondan
işlemci i5

Samsung için gelen böyle yorumlar beni Samsung'a yönlendiriyor tekrar. Fakat tek sıkıntı çok fazla modeli yok şu an Samsung'un büyük sitelerde.

Tek şunu uygun buldum bütçe ve özellik açısından:
VATAN COMPUTER - SAMSUNG - NP300V5A CORE İ5 2450M-2.50GHZ-6GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-1GB GT520MX-BT-W7PRE - Notebook

Ne yapsam bilemedim Toshiba'nın 1900 civarı olanı çok iyi ama pahalı.
Samsung ve Asus'un da iyi ve uygun modelleri var. İki marka için de yorumlar genellikle olumlu.
Acer'in ise fiyatlar epey uygun da marka olarak diğer üçüne göre daha düşük gibi geliyor bana.

Dell asla diyorum.
isturbed: Şu an Dell kullanıyorum ve değiştirmek için fırsat kolluyorum. Daha Nisanda almıştım. Her yeri oynuyor, çiziliyor ve en önemlisi çok ısınıyor

Bizdekide ısınıyor ama abartmıyorum sana
10-12 saat online oyun acık ve 1-1.5 sende 1 kere servis geldi.Sizdeki model ne?

hala leptop yazıyo ya
laptop laptop laptop

Aklıma yeni geldi bizim bilgisayarcı ısınma sorununu aşan bir tek toshiba ve asus var demişti ben de bu yüzden samsung almaktan vazgeçmiştim

Azericede leptop ve ya laptop olmadığı için yanlış yazdım. Bu kadar Türkçe konuşmam bile bir mucize

ne mucizesi bizim aşağı mahallede 3-4 yıl önce azeriler baya vardı on numara konuşuyolardı şimdi hiçbiri yok hepsi azerbaycan a gittiler

Dostum samsung diyorum başka bir şey demiyorum hep biraz daha ucuz toshibaya göre
ısınma yok şarjı iyi gidiyor

hp denmis hpden kesinlikle uzak dur. Hic bi sekilde verim vermez . Acer kullanana tanidiklarim var cok muthis degil ama yeterli bi marka . Toshiba icine taktigi ekstra parcalardan dolayi daha fazla vergi iceriyor fiyatlarinda . Sen en iyisi asus al

ne mucizesi bizim aşağı mahallede 3-4 yıl önce azeriler baya vardı on numara konuşuyolardı şimdi hiçbiri yok hepsi azerbaycan a gittiler
Ben Türkiyede yaşamadım ve ya özel ders almadım. Televizyondan öğrendim herşeyi. Tabii mükemmel bilmemi beklemek olmaz. Yazıda bazı yanlışlar yapabilirim. Sonuçta ben konuşmayı öğrendim, gramatika değil