Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

HP Pavilion dv6 kullandım çok güzeldi.Ama çok açık kaldığı için fanı bozuldu.Bir de klavyedeki çoğu harf ve kendi faresi bozuldu.Alttaki klavye şeriti zarar gördü.Yani HP güzel ama sağlam değil anladığım kadarıyla.Bir şu laptopa bak:)

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z580 CORE İ5 3210M-2.50GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT630M-CAM-BT-W7BAS - Notebook

Özellikleri iyi güzel de Lenovo güvenilir gelmiyor bana. :)

memnun sayılırım zaten yeni aldım 2 ay oldu galiba :)
pil ömrü 2-2.5 saat civarı (pes oynarken çok çabuk bitiyor ben de şarj ederek oynuyorum )
ısınma sorunu var mı unuttum :D çünkü bütün ramazan klima çalışıyordu haliyle de laptop buz gibiydi :D
tam model derken ??? :(
eve gidince daha fazla analiz yaparım :D

Ben yine de Besaltin önerdiği Toshibe L750 diyorum :) En kalitelisi o gibi. Toshiba olduğu için sorun yok bence. Onu alabilirsin :) En uzun da o kullanılır gibi

O modelin parasından çekiniyorum sadece. Bir de şu an indirimde ben hemen alamam. İndirim biterse sıkıntı olabilir alternatiflerini bulmak lazım. :)

Özellikleri iyi güzel de Lenovo güvenilir gelmiyor bana. :)[/QUOTEMarkacısın yani:D
VATAN COMPUTER - TOSHIBA - C855-18G CORE İ5 2450M-2.50GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1GB HD7610M-BT-W7BAS - Notebook
Bunun da özellikleri biraz düşük ama markası iyi.

Marka laptopta çok şey belli eder. İşin gösteriş tarafında değilim elbette ama Toshiba'nın laptopu ile Casper'in laptopunu karşılaştıramazsın kalite olarak. :)

Ben derimki paranı sakla win8 cıkınca araştirmaya başla yeni modeller win8'in özelliğinden dolayı dokunmatik olacaklar.Kesinlikle yeni modellerde laptopların ekranı döner ve tablet olarak bile kullanabilirsin.Bence biraz daha bekle.Olmaz dersende eğer birazda tasarımada azıcık önem verirsen HP pc'ler çok yakışıklı görunuyorlar.Birde samsun S bilmem kaç var onlarda cok yakışıklı :D

Ekranı küçük ve özellikleri daha düşük oluyor. Oyun oynanmaz onlarla ama fiyatları ciddi olarak daha ucuz. :)
yok ya onları almam küçük ekran sevmiyom oyun oynamıyom pek ama arada oynarım belki boşver notebook almam alırsam laptop :D

Marka laptopta çok şey belli eder. İşin gösteriş tarafında değilim elbette ama Toshiba'nın laptopu ile Casper'in laptopunu karşılaştıramazsın kalite olarak. :)
[/B][/SIZE][/COLOR]Bunu beğendin mi?[/FONT]VATAN COMPUTER - TOSHIBA - C855-18G CORE İ5 2450M-2.50GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1GB HD7610M-BT-W7BAS - Notebook

- - - Ekleme - - -

yok ya onları almam küçük ekran sevmiyom oyun oynamıyom pek ama arada oynarım belki boşver notebook almam alırsam laptop :D
​Notebook ve laptop aynı şeyler:D

memnun sayılırım zaten yeni aldım 2 ay oldu galiba :)
pil ömrü 2-2.5 saat civarı (pes oynarken çok çabuk bitiyor ben de şarj ederek oynuyorum )
ısınma sorunu var mı unuttum :D çünkü bütün ramazan klima çalışıyordu haliyle de laptop buz gibiydi :D
tam model derken ??? :(
eve gidince daha fazla analiz yaparım :D

Tam model derken bildiğin model işte. Asus'un 50 tane i5 çeşidi var piyasada. :D

Sadece internette dolaştığında da 2.5 saat mi gidiyor?

Eğer öyleyse iyi değil ya yok mu şöyle 3-4 saat gidecek bir laptop. :(

Abim kullanıyor yaklaşık 1 yıl oldu ama ısınma sorunu veya şarjla ilgili bir problem yaşadığını duymadım hiç. Gayet memnun görünüyor. :)

O normal bir şekilde kullanıyordur memnundur. Ben hayvani bir şekilde sürekli kullanacağımdan sorun yapabilir bende. :D

Ben derimki paranı sakla win8 cıkınca araştirmaya başla yeni modeller win8'in özelliğinden dolayı dokunmatik olacaklar.Kesinlikle yeni modellerde laptopların ekranı döner ve tablet olarak bile kullanabilirsin.Bence biraz daha bekle.Olmaz dersende eğer birazda tasarımada azıcık önem verirsen HP pc'ler çok yakışıklı görunuyorlar.Birde samsun S bilmem kaç var onlarda cok yakışıklı :D
Dokunmatik olayına daha çok var. Yaygınlaşması en az 3-4 sene sürer. :)
Bir de bozuldu ekranı bozuldu bilgisayarın o nedenle aciliyet teşkil ediyor. Yoksa en azından 7-8 ay daha kullanmayı düşünüyordum. :)

Beyaz hayatta almam isterse toshiba i7 8gb ram 1000tl olsun yine almam. :D

ACER ASPIRE 7750G i7 işlemcili 750 GB Hard Disk 8 GB Ram Vatan Bilgisayar'da nisan ayında 2200 TL'ye almıştım. Ama şimdilerde sanırım 1900 TL civarı.

ACER ASPIRE 7750G i7 işlemcili 750 GB Hard Disk 8 GB Ram Vatan Bilgisayar'da nisan ayında 2200 TL'ye almıştım. Ama şimdilerde sanırım 1900 TL civarı.
2000 şu an. Çok iyi bir model ama parası çok.

Nasıl memnun musun?

Pil ömrü ne kadar? Isınma sorunu var mı? Kasa sağlam mı? :)

Fiyat/performans açısından baya iyi gözüküyor o aslında ama Dell önermeyen arkadaşlar var araştırmam lazım o modeli iyice. :)

evet sadece internette dolaşınca 2.5 saat civarı gidiyor :(
Çok az ama çoğu bilgisayarda böyle sanırım. :(