Yeni Laptop Alacağım Önerileri Bekliyorum | Kötü Yol

Samsung aslında en sevdiğim markalardan biri iyi bir modelini bulursam sıcak bakabilirim Samsung'a. :)

Takip ediyorum zaten orayı. Eğer istediğim model orada olursa ve diğer sitelerde anormal bir indirim yoksa oradan alma ihtimalim yüksek. ):)

Baktım özellikler ve fiyat epey iyi gibi gözüküyor ama ürün Türkiye'de yok herhalde. Zaten Türkiye'de olsa 2000'den aşağı olmaz. Türkiye'de fiyatları çok pahalı nedense. :)

2000 üstü vermem asla. Monster biliyorum performansları çok iyi ama paraları bütçeyi fazlasıyla aşar. :D

Bak şimdi korkuttun Asus konusunda. :(
Evet ben de araştırdım yok galiba. Diğer bir önerim

envy-15-3040-600x600-400x400.jpg

Özelliklerine bakabilirsin :) Türkiyede fiyatı kaç bilmiyorum. Daha önerilerim olacak :):)

HP Envy 17-2080

bu konu benimde işime yarayabilir :D gerçi almayacaz diyolar ama ben aldırtmaya çalışacam bilgisayarsız olmaz :D

Bak bu baya iyi gibi gözüküyor. Gerçi Vatan'da 10 taksit varmış 190'lık taksitler baya zorlar beni ama ciddi düşünebilirim bu modelle. :D

Evet ben de araştırdım yok galiba. Diğer bir önerim

envy-15-3040-600x600-400x400.jpg

Özelliklerine bakabilirsin :) Türkiyede fiyatı kaç bilmiyorum. Daha önerilerim olacak :):)

HP Envy 17-2080

HP kara listemde yer alan markalardan. Düşünmüyorum HP. :)

bu konu benimde işime yarayabilir :D gerçi almayacaz diyolar ama ben aldırtmaya çalışacam bilgisayarsız olmaz :D
Aldırtmaya bak sen buradaki modeller biraz fiyat olarak tuzlu daha ucuzları da işini görür senin. :):)

Bak bu baya iyi gibi gözüküyor. Gerçi Vatan'da 10 taksit varmış 190'lık taksitler baya zorlar beni ama ciddi düşünebilirim bu modelle. :D

HP kara listemde yer alan markalardan. Düşünmüyorum HP. :)

Aldırtmaya bak sen buradaki modeller biraz fiyat olarak tuzlu daha ucuzları da işini görür senin. :):)
HP aslında bir ara kullandım geçici olarak. Gerçekten çok sağlam bir leptop. Valla ben tavsiye ederim. Hem dayanıklı hem de ısınmıyor. HP Pavilion G6 iyi bir leptop. Fiyatı 1470 Tl. Özelliklerine bakabilirsin :)

Hp Pavilion G6 Dizüstü Bilgisayar Fiyatı 1470 TL | HP Dizüstü Bilgisayar Fiyatları | HP Dizüstü Bilgisayar Kampanyaları | Hp Kampanya

Besaletin önerdiği leptop L655`in bir üst modeli L750. Bence çok iyi. 8 GB RAM. Daha ne olsun? :D Toshiba da en iyisi. Bence o daha iyi :)

HP aslında bir ara kullandım geçici olarak. Gerçekten çok sağlam bir leptop. Valla ben tavsiye ederim. Hem dayanıklı hem de ısınmıyor. HP Pavilion G6 iyi bir leptop. Fiyatı 1470 Tl. Özelliklerine bakabilirsin :)

Hp Pavilion G6 Dizüstü Bilgisayar Fiyatı 1470 TL | HP Dizüstü Bilgisayar Fiyatları | HP Dizüstü Bilgisayar Kampanyaları | Hp Kampanya

HP konusunda çok şikayet aldım. Özellikle fazla ısındığına dair.

Asus - Acer - Samsung - Toshiba dışında düşünmüyorum çok iyi bir model olmadıkça. :)

ortalama kaç paraya alabilirim sence

800 civarına Core2Duo'lar var. İyi bir modelini bulursak içlerinden idare eder seni bence uzun süre. Zaten internet dışında pek bir işin yok bilgisayarla bildiğim kadarıyla. Olsa bile sorun olmaz zaten. :)

- - - Ekleme - - -

Besaletin önerdiği daha iyi bence. Bu leptop baya kalın gibi gözüküyor :D

Besaletin önerdiğinin daha iyi olduğu kesin bir şey zaten de arada 400TL fark var. :D

Kalın olduğunu sanmıyorum çekim açısıyla alakalı o. :)

800 civarına Core2Duo'lar var. İyi bir modelini bulursak içlerinden idare eder seni bence uzun süre. Zaten internet dışında pek bir işin yok bilgisayarla bildiğim kadarıyla. Olsa bile sorun olmaz zaten. :)

- - - Ekleme - - -

Besaletin önerdiğinin daha iyi olduğu kesin bir şey zaten de arada 400TL fark var. :D

Kalın olduğunu sanmıyorum çekim açısıyla alakalı o. :)

yok bi işim ama çok ta kötü olmasın :D normal bişey olsa yeter 800 tl iyiymiş :D

ben de böyle bir konu açmıştım :D
Sonra asus i5 aldım

Tam model hangisi? Memnun musun?

Pil ömrü ne kadar gidiyor? Isınma sorunu var mı?

- - - Ekleme - - -

yok bi işim ama çok ta kötü olmasın :D normal bişey olsa yeter 800 tl iyiymiş :D

Yok çok kötü olmaz idare eder seni rahat. Benim şimdiki laptop gibi işte. Modelini iyi seçersen benim yaşadığım sorunları da yaşamazsın. :)

Evet iyiymiş bu da ama ram 4GB az gibi. Samsung daha cazip gibi. Gerçi bunun da ekran kartı daha iyi. :)
Ben yine de Besaltin önerdiği Toshibe L750 diyorum :) En kalitelisi o gibi. Toshiba olduğu için sorun yok bence. Onu alabilirsin :) En uzun da o kullanılır gibi