HeisenBerg
Favori Üye
takas sana dediğim netbooklar bunlar:VATAN COMPUTER - ACER - A0D270 KIRMIZI ATOM N2600 1.60 GHz-2048MB DDR3-320GB-10.1"-INTEL GMA3600-W7STR - Notebook
Dell asla diyorum. isturbed: Şu an Dell kullanıyorum ve değiştirmek için fırsat kolluyorum. Daha Nisanda almıştım. Her yeri oynuyor, çiziliyor ve en önemlisi çok ısınıyorPeki bu nasıl? Fiyatına uygun istediğin HDD miktarı işlemcinde istedigin gibi i5;
Dell Inspiron 5110 Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B45B67 - Bilgisayar - Hepsiburada.com
En iyi leptopu koymuşsunBu arada @61'i salladım önüme gelen bir laptopun linkini attım
Fiyat/performans açısından baya iyi gözüküyor o aslında ama Dell önermeyen arkadaşlar var araştırmam lazım o modeli iyice.
En iyi leptopu koymuşsun
Zaten ben de söyledim. Bende de Dell Fazla ısınıyor. Ozan ısınan bir laptop istemiyor. Ayrıca dayanıklı değil. Çok çabuk kırılıp çiziliyor
Bizde DELL var bu modeli
Dell Inspiron 5110 Intel Core i3 2330M 2.2GHZ 4GB 500GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B33B45 - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Sabahtan akşama 10-12 saat kadar online oyun acık yalan değil.Sadece bi kere servis geldi oda tuş takımı için fazla ısınmadan dolayı tuşlar bozulmuş.
Dostum Samsung Bak derim benim 4 gb ram ve 2 gb ekran kartı var üstünde pili 2.5 3 saat gidiyor 1600 aldım fakat piyasada 1300 gördüm taksit miktarı benim çok uzun ondan işlemci i5
Dell asla diyorum. isturbed: Şu an Dell kullanıyorum ve değiştirmek için fırsat kolluyorum. Daha Nisanda almıştım. Her yeri oynuyor, çiziliyor ve en önemlisi çok ısınıyor
Azericede leptop ve ya laptop olmadığı için yanlış yazdım. Bu kadar Türkçe konuşmam bile bir mucizeleptop diye yazılmıyo o laptop diye yazılıyo leptop diye okunuyo
Azericede leptop ve ya laptop olmadığı için yanlış yazdım. Bu kadar Türkçe konuşmam bile bir mucize
Bizdekide ısınıyor ama abartmıyorum sana 10-12 saat online oyun acık ve 1-1.5 sende 1 kere servis geldi.Sizdeki model ne?
Ben Türkiyede yaşamadım ve ya özel ders almadım. Televizyondan öğrendim herşeyi. Tabii mükemmel bilmemi beklemek olmaz. Yazıda bazı yanlışlar yapabilirim. Sonuçta ben konuşmayı öğrendim, gramatika değilne mucizesi bizim aşağı mahallede 3-4 yıl önce azeriler baya vardı on numara konuşuyolardı şimdi hiçbiri yok hepsi azerbaycan a gittiler