Notebook - Gold.com.tr al burdan incele al
teknosadan alma da
- - - Ekleme - - -
sahibindende de sifir ucuza iyi parcalar oluyo
Bak buda yeni modellerdenmiş Ekran kartı performansını bilemem ama diğer özellikler aradiğin turden.
Sony Vaio VPC-EH3S1E/B Intel Core i5 2450M 2.5GHZ 6GB 750GB 15.5" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Lenovo alma çok sesli çalışıyor ve fanı yüzünden terliyorum o kadar ısınıyor mause bölgeside çok sıcak oluyor
Fiyat karşılaştırması için işe yarayabilir de model seçim ekranlarını beğenmedim. Acer-Asus-Samsung-Toshiba göster dedim bana HP gösteriyor hala.Bir de modellerin açıklamalarını iyi yapamamışlar tek tek içeri girmek gerek.
![]()
Sen kafanda 3-4 tane model belirle. Mağazada bak bence. Bazen resim aldatıcı olabiliyor. Yakından nasıl olduğunu daha iyi anlarsınKapağı falan çok cins duruyor.
- - - Ekleme - - -
Bu yorumdan sonra Lenovo almayacağım kesinleşti.![]()
Apple almayı düşündün mü? Fiyatı biliyorum sadece merak![]()
Ozan Windows Candır diyor
Apple almayı düşündün mü? Fiyatı biliyorum sadece merak![]()
Sen kafanda 3-4 tane model belirle. Mağazada bak bence. Bazen resim aldatıcı olabiliyor. Yakından nasıl olduğunu daha iyi anlarsın![]()
Video falan detaylı inceleme yaparım mağazaya gerek yok. Mağazada aradığın modeli bulmak zor kafa karıştırmaya gerek yok.![]()
Ozan bence laptopu yeniden yaptır ve iPad al. Çok zevkliVideo falan detaylı inceleme yaparım mağazaya gerek yok. Mağazada aradığın modeli bulmak zor kafa karıştırmaya gerek yok.![]()
Ozan Windows Candır diyorBence Apple da iyi. Ama Toshiba da çok iyi
Ben Windows 8 Release Prewiev yükledim. Laptop kapanmıyor. Sadece kapağını örtüyorum. Antivirüs de gitti. Tekrar Windows 7e geçeceğim yakında
Bencede Win candır Win8'le ucacagını ınanıyorum![]()