Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyorbir dahaki sefere benimki 59 iken deneyeceğim. Yine olmazsa artık pes edeceğim
Bak saat durumunu bilmiyordum, ondan dolayı direkt 1-0 geride başlıyor olabilirsin bu yarışa doğru.
Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyorbir dahaki sefere benimki 59 iken deneyeceğim. Yine olmazsa artık pes edeceğim
Uydurma o değil@denizz19'un favori kadını bu diziye gelmiş Feyza mıydı neydi.
Hangi ekiple yazıyor bilgin var mı? Özer ve Gülsev varsa yandık.Hoşgeldin Makbule Kosif.
Sanırım onlarla yazıyor.Hangi ekiple yazıyor bilgin var mı? Özer ve Gülsev varsa yandık.
İki farklı isim görmek umut verdi.@Billy Kane Kanal D sitesinde güncellenmiş senaryo ekibi.Oyuncu Ozan Ağaç da ekipteymiş.Onun dışında ekip yine aynı.
Senaryo: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Ruhan Arca, Ozan Ağaç
Ozan Ağaç farklı bir tek.İki farklı isim görmek umut verdi.
Bilmiyorum takip etmiyorum artık gece tekrardan jeneriğine bakıyorum değişti mi diye.@Özgür senarist değişti mi?
Evet bugünde diziyle ilgili paylaşıma rt yapmış.Bilmiyorum takip etmiyorum artık gece tekrardan jeneriğine bakıyorum değişti mi diye.Geçen hafta baktım hala Makbule yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?