Kanal D Yeni Hayat - Dizi Yorumları

Eminmisin sağlama aldın? :A

Burada en garibi çilekeşi benim, hiç yorum konum yok :T @Özgür @serhatt
Ama ben öyle bana bırakın demeyeceğim. Elbet bir gün başarırım :A

Şarkım gelsin
En iyisi zaten bana bırakın demeden açmak. :A Öyle rahata alışmamak en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Demek ki yanlışmış bebeğim. :A Ben burada gözükene bakarım. :A
Uydurma be en altta benim konum vardı. :Z
Serhat doğru söylüyor, konular açılır açılmaz saat konrolü yaptım. 17.59 görünüyordu. Bazen 18.00 basımlı olsa bile telefon/bilgisayar saati saliselik hatadan dolayı geç gösterebiliyor. Neyse Serhat konuyu bırakırmış zaten Özgürüne, no problem. :bhr: :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and serhatt
Perşembe herkes korkusuna kaçtı. Bu diziyi sırf bu yüzden tebrik ediyorum :D

Serhat doğru söylüyor, konular açılır açılmaz saat konrolü yaptım. 17.59 görünüyordu. Bazen 18.00 basımlı olsa bile telefon/bilgisayar saati saliselik hatadan dolayı geç gösterebiliyor. Neyse Serhat konuyu bırakırmış zaten Özgürüne, no problem. :bhr: :A
Sanki bir kıskançlık havası sezdim. :A

Sen olsan sana bırakırdım. :bhr: Siz eşittir ben. :bhr: @Özgür

• Harika
Reactions: Özgür and Yiğitt
Öyle olursa kellesine vururuz, belki hepiniz 17.59 bir ben 18.00 :A

Bu arada siz PC de şimdiden saat görüyormusunuz? Ben mobilim ya anca 1 saat sonra belli olur :A @Özgür
Benim 17.59'muş. :( Ama telefonun saati 18.00 gösteriyordu ben de o yüzden açtım. Eğer kabul etmiyorsanız diğer konudan devam edilsin. :D

• İlginç
Sanırım saniyelik hata oldu. Çünkü hepimiz aynı anda açtık ama ben 17.59'un sonuna denk gelmişim. :( Serhat yılanı geldiği gibi karıştırdı ortalığı. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: serhatt and Yiğitt
Sanki bir kıskançlık havası sezdim. :A

Sen olsan sana bırakırdım. :bhr: Siz eşittir ben. :bhr: @Özgür
Kıskançlık havasını kimde sezdin? 😱 :A

Sanırım saniyelik hata oldu. Çünkü hepimiz aynı anda açtık ama ben 17.59'un sonuna denk gelmişim. :( Serhat yılanı geldiği gibi karıştırdı ortalığı. :A
Telefon saatin saliselik geri kalmış olabilir, o da hata veriyor. Neyse konu sende, uğurlu gelirsin inşallah. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Özgür and serhatt
İnsan bi merhamet sözleri ederdi. Düşenede bir tekmede sen atıyorsun demek :T:

Aynen, emek vermeden istemem belleş şeyler diyecemde @Sherlock bana 2 kere büyük jest yapmıştı o geldi şimdi aklıma ama aynı şey değil @Aserat :A
Ben rica etmedim kimseden :A
Merhamet falan yok bu forumda biz sadece hayatta kalmaya çalışıyoruz. :A Yasak Elma Yıldız gibi. :A

• Güldürdün
Kıskançlık havasını kimde sezdin? 😱 :A

Telefon saatin saliselik geri kalmış olabilir, o da hata veriyor. Neyse konu sende, uğurlu gelirsin inşallah. :bhr:
Ben uğurlu gelsem bile 3.bölümden sonra uğursuz bir senarist geliyor diziye onu napacağız. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt