Kanal D Yeni Hayat - Dizi Yorumları

Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyor :A bir dahaki sefere benimki 59 iken deneyeceğim. Yine olmazsa artık pes edeceğim :A

Bak saat durumunu bilmiyordum, ondan dolayı direkt 1-0 geride başlıyor olabilirsin bu yarışa doğru. :A Telefonun saatini Türkiye’ye uygun şekilde de ayarlayabilirsin aslında o an için, sonra eskiye dönersin hızlıca halledilebilir bir işlem zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2.Bölüm Fragmanı

Diziye bu hafta da şans vereceğim. :A İlk bölümün son sahnelerindeki sahnelerle beni ikinci bölüme çekti. :A

• Harika
Reactions: Angelica
Bölüm çok güzel gidiyor. Elif Usman farkı cidden kendini çok belli ediyor. Haftaya Makbule gelince bu kadar güzel bir bölüm olur mu... :(

Adem-Nevin-Ece çok güzel bir aile keşke bozulmasa...

• Beğendim
Reactions: Angelica
3.Bölüm 2.Fragman

Fragman çok iyi. :Z Yasemin kaçırılıyor. Başta dediği oldu, tıpkı Leman gibi başına bir şey gelecek diye düşündüm ama fragmanın sonundaki gülüşü yine bir plan yaptığına dair. :A

Şarkı çok iyi... Müslüm Gürses'in Gönül'ü söylediğini bilmiyordum...

• Harika
Reactions: Billy Kane
@Billy Kane Kanal D sitesinde güncellenmiş senaryo ekibi. :A Oyuncu Ozan Ağaç da ekipteymiş. :A Onun dışında ekip yine aynı. :A

Senaryo: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Ruhan Arca, Ozan Ağaç

• Güldürdün
Reactions: Billy Kane