Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyorbir dahaki sefere benimki 59 iken deneyeceğim. Yine olmazsa artık pes edeceğim
![]()
Bak saat durumunu bilmiyordum, ondan dolayı direkt 1-0 geride başlıyor olabilirsin bu yarışa doğru.
Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyorbir dahaki sefere benimki 59 iken deneyeceğim. Yine olmazsa artık pes edeceğim
![]()
Uydurma o değil@denizz19'un favori kadını bu diziye gelmiş Feyza mıydı neydi.![]()
Hangi ekiple yazıyor bilgin var mı? Özer ve Gülsev varsa yandık.Hoşgeldin Makbule Kosif.
Sanırım onlarla yazıyor.Hangi ekiple yazıyor bilgin var mı? Özer ve Gülsev varsa yandık.![]()
İki farklı isim görmek umut verdi.@Billy Kane Kanal D sitesinde güncellenmiş senaryo ekibi.Oyuncu Ozan Ağaç da ekipteymiş.
Onun dışında ekip yine aynı.
Senaryo: Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Ruhan Arca, Ozan Ağaç
Ozan Ağaç farklı bir tek.İki farklı isim görmek umut verdi.![]()
Bilmiyorum takip etmiyorum artık gece tekrardan jeneriğine bakıyorum değişti mi diye.@Özgür senarist değişti mi?![]()
Evet bugünde diziyle ilgili paylaşıma rt yapmış.Bilmiyorum takip etmiyorum artık gece tekrardan jeneriğine bakıyorum değişti mi diye.Geçen hafta baktım hala Makbule yazıyordu.
![]()