Aşırı modum düşüktü, berbat bir gün geçirdim ama şu konu kapmaca çok iyi geldi bana kaybetmiş olsamdaEvet hatırlıyor gibiyim.Survivor dedin de bu sene orada amma çene çalmıştım.
![]()
Yalnız bu dizi çökebilir ama yorum konusu çoştu
Aşırı modum düşüktü, berbat bir gün geçirdim ama şu konu kapmaca çok iyi geldi bana kaybetmiş olsamdaEvet hatırlıyor gibiyim.Survivor dedin de bu sene orada amma çene çalmıştım.
![]()
Benim de günlerdir düşüktü sana da geçen özelden söylemiştim zaten ama bu konudaki muhabbetler iyi geldi.Aşırı modum düşüktü, berbat bir gün geçirdim ama şu konu kapmaca çok iyi geldi bana kaybetmiş olsamdaartık önümüzdeki maçlara bakacağım
Yalnız bu dizi çökebilir ama yorum konusu çoştu![]()
Evet uzun bir aradan sonra yorum konusu kaptım.![]()
Aşırı modum düşüktü, berbat bir gün geçirdim ama şu konu kapmaca çok iyi geldi bana kaybetmiş olsamdaartık önümüzdeki maçlara bakacağım
Yalnız bu dizi çökebilir ama yorum konusu çoştu![]()
Nilperi.Aynen Aynen ile iyice sempatimi kazanmıştı burada ikinci kadın olmak yakışmamış.ss
Tam serhatın hayalindeki korumaDizi iyi gidiyor Melisa ile Serkanın uyumu süper bakalım sonuna kadar izleyelim
Kesinlikle öyle.Tam serhatın hayalindeki koruma
Ne var o mesajımda.
O pis ecünnüye ilan-ı aşk etmişsin neredeyse!!!Ne var o mesajımda.![]()
Nilperi’nin nesi ecünnü.O pis ecünnüye ilan-ı aşk etmişsin neredeyse!!!
Nesi değil?Nilperi’nin nesi ecünnü.![]()
Diziyi izlemeyeceğim ama genel bir yorum yapsana ona göre tahminlerimi düzelteyim.Ne var o mesajımda.![]()
Zevkim kaliteleşti asıl.Nesi değil?Görüşmeyeli zevkin körelmiş senin...
Tamamını izleyemedim annem Masterchef açtı.ss Ama çok yüksek alamaz bence 2-3 bandında diyorum ben.Diziyi izlemeyeceğim ama genel bir yorum yapsana ona göre tahminlerimi düzelteyim.![]()
Defol gözüm görmesin seni!!!!!!!Zevkim kaliteleşti asıl.![]()
Benim saat gerideymiş, oyüzden şansım olmuyor