Ecünnü kadın değilkiYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Asıl sen ecünnü takıntıni bırakBiraz hemcinslerini izlede örnek al
Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz@Çiğdem-
Ecünnü kadın değilkiYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Survivor olarak çakma bir dizi kadar reyting alamıyorsunuz o zaman. Senin adına üzüldüm reyiz@Çiğdem-
Nr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?Ecünnü kadın değilkiCin , iblis türleriyanı Kadınlarla derdim yok çıkıyor ortaya.A @eskici @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
İnsan vucuduna bürünmüşler yanı vucut bulmuş halleri cnm ama ben görebiliyorumNr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?
Niye sen görebiliyorsun. Ne farkın var bizden canısıİnsan vucuduna bürünmüşler yanı vucut bulmuş halleri cnm ama ben görebiliyorum
Supernatural gibi@Forumdash
Ben çocukluğumdan beridir b una adadım kendimi avcı gibi düşün tüm taktikleri biliyorumNiye sen görebiliyorsun. Ne farkın var bizden canısı
Ecünnülerle yatıp kalktım diyorsun yaniBen çocukluğumdan beridir b una adadım kendimi avcı gibi düşün tüm taktikleri biliyorum
Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyorduYeni Gelin'i takip ediyor muydun?
Senaryo çıkmazlığına girmiştir herhalde. Yoruldu o da.Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu
Ama umarım final yaparlarSenaryo çıkmazlığına girmiştir herhalde. Yoruldu o da.Sezon finalinden sonra toparlayabilirler belki.
Show'un 2-3 dizisi varken biraz zor gibi.Ama umarım final yaparlar
Ecünnü kadın değilkiCin , iblis türleriyanı Kadınlarla derdim yok çıkıyor ortaya.A @eskici @gözlemci @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx
Nr yani biz cinleri mi izliyoruz? E neden korkmuyoruz o zaman?
Aynen izliyorum ama sadece en son bölümü iyiydi yoksa 3-4 haftadır rezxalet bi şekilde ilerliyordu
@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @destere @Bully @Afet Güçverir ve @denizz19 a yapmak istediğim şey aynen bu videoda tıklayın
Denizli temalı "Yeni Gelin" dizisinin yeni sezon ilk bölüm fragmanı.
@DarkLegenD, @hayret bi şey, @HeisenBerg.
Alacaksa Hazar alsın@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @destere @Bully @Afet Güçverir ve @denizz19 a yapmak istediğim şey aynen bu videoda tıklayınvideoda 4 kadın var ama olsun serhat kadınlardan daha aşüfte bir şahsiyet birisi alır elbet 4 erkekten@Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai
yukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyorAlacaksa Hazar alsın
Banane ben Hazar'ı istiyomyukarıdaki mesajda sana @Afet Güçverir düşüyordestere ile çiğdem zaten kudurmuş çiftimiz ; vadikızı teyzem askerdeyken o ka yolunu bekledi deniz marulunun; bully de isveç cadolozunun tipi sana atacan kaldı hayırlı uğurlu olsun nikah şahidiniz olmam ama çocuğunuz erkek olursa emre kız olursa emriye koyarsanız artık
hazar en son kötürümd kız onun belli yerleri çalışmıyordurBanane ben Hazar'ı istiyom
Olsun ben iyi ederim onuhazar en son kötürümd kız onun belli yerleri çalışmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?