DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,372
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Teşekkürler efenim.
Teşekkürler.Bu yeni üyelerin arasında @MEnes'i yarışma sayesinde tanıyorum.
Tebrik ederim herkesi
@umuttanyel @dosimosi
En sevdiğim özelliğinde L&M sevmenTeşekkürler.Tabi yarışmalar sağolsun yardımcı oluyorlar sohbet, kaynaşmalara.
Misal Leyla ile Mecnun sevdiğini nereden bilecektim yarışma olmasa. Zaten cımbızla seçiyoruz L&M severleri insanlar arasından.
![]()
![]()
Çok az bulunan bir özellik diğer insanlarda.En sevdiğim özelliğinde L&M sevmen![]()
Hediye çok iyiymiş teşekkürler.Tebrikler @MEnes bu da benden sana hediye
![]()
@dosimosi @umuttanyel sizi de tebrik ederim. Darısı başıma![]()
Heey gidi günler. Evet aynı zamanda olmuşuz. O zaman fark etmiştim ama sadece Survivor muhabbetlerindeydin ben de o programa göz ucuyla bile bakmıyordum.Nerden nereyesimdi okudukca hatirladim ama nedense aklimda yazin turkiyedeyken oldugum kalmis
Daha bugun aklimdan gecti acaba @Çiğdem- ile konusmamiz nasil baslamisti diye. onun mesajini hatirlamistim ama nerde yazmisti onu cözememistim
@MEnes megerse ayni zamanda favori olmusuz. demek ondan senle guzel sohbetlerimiz oluyor arada.
bu arada @ABAY_06 i özledim
umarim konuyu guncellemem sorun olmaz
ozamanlar survivor haricinde haftada 2 kere falan girerdim forumaHeey gidi günler. Evet aynı zamanda olmuşuz. O zaman fark etmiştim ama sadece Survivor muhabbetlerindeydin ben de o programa göz ucuyla bile bakmıyordum.Ama geç de olsa iyi sohbetlerin olması güzel bir şey.
![]()
O zamanlar da ben çok aktiftim. 3000 mesaja baya kısa sürede geldim ama geri kalan 4000'e gelirken koca bir yaz ve son bahar geçti.ozamanlar survivor haricinde haftada 2 kere falan girerdim foruma![]()
ay ben gecmisim seniO zamanlar da ben çok aktiftim. 3000 mesaja baya kısa sürede geldim ama geri kalan 4000'e gelirken koca bir yaz ve son bahar geçti.![]()
Tabi bir süre sonra sürekli girme olmuyor zaten. Yoğunluk oluyor fırsat olmuyor.ay ben gecmisim senikasim ayinda nerdeyse 2000 yaptim ama halbuki 1000 mesaj 1 yilda anca olmustu
artik ciddi sekilde azalttim. bugun mesela daha yarim saat önce girdim.