Yeni Favori Üyeler - Nisan 2016

Sağol kardeşim. :A Sen de öylesin. :) Bakacağız artık, gönderirsin hallederiz. :A
Ulan o kadar övdük etiket koymayı unutmuşuz :F Övgüler boşa gitti sandım Allahtan bozmamışsın eyvallah :A Tekrar tebrik edeyim bari :)

Bilmeden Atakan'a mı laf ettim dedim aklıma bin türlü şey geldi. :FNeyse ilk konunu Atakan'ın için açarsın artık. Ya da Survivor bölüm yorum konusu, fragman vs.
Konu acma yetkimdemi var artik :) guzelmis ama ben daha bir sure cesaret etmem 😛

@MEnes tebrikler iyi bir giriş yaptın başkan foruma konu açmayada başlarsın yavaşdan.))

@dosimosi sanada tebrikler sevdiğim kişilerin arasındasın hakettin tebrikler sadece Survivor'la olmuyor diğer konulardada aktif ve Survivordaki gibi yırtıcı ve saldırgan olmanı bekliyorum.)))

@umuttanyel tebrikler tanışırız inş kısa zamanda aktif olursan.))
Tesekkurler. Sende benim favori arkadaslarim arasindasin :)
Gecen sene yorumlarimin 95% survivor ile alakaliydi. Simdi 70% lere indi. Yavas yavas aktif oluyorum diger konulardada :)

@MEnes seni tutabilene aşk olsun artık. :F Uçuşa geçersin bundan sonra :A Tebrikler.

@dosimosi geçte olsa favori üye oldun. :D Biraz Survivor hariç diğer konularada yorum yap. :D Tebrikler

@umuttanyel sanada tebrikler. :D
Basladim basladim. Universitede son seneydi oyuzden tek survivora yorum yapiyordum. Bir kac ay oldu özgurlugume kavusali :) buda yansimaya basladi yorumlarima

3 isim de sevdiğim ve desteklediğim isimlerdi, çok sevindim. :) Tebrikler üçünüze de .

@MEnes fazla sohbetimiz olmadı ama yorumlarıyla dikkat çeken birisi. Olmayı hak etmişti. "Reyting sonuçları ve Tv HAberleri" bölümüne daha sık bekliyorum. :A

@dosimosi uzun süredir aramızda zaten. Survivor'un tayfasının has üyelerinden. :A Diğer kısımlara da bekliyoruz. :bhr:

@umuttanyel seni forumda daha fazla girmeyi isterim, Müzik dışında pek görünmüyorsun. :( Umarım diğer alanlarda da seni görebiliriz, yorumlarını okumayı isterim. :)

@MEnes çok tebrikler benim albümümün başarılı bir jurisi ve hit getiren bir jurisi olarak favori üyelik yakışırdı sana :A:A:A

@dosimosi tanışma fırsatımız olmadı seninle survivor izlemediğim için cnm ama bir bayan üye olarak diğer bayan üyelerinde daha fazla aktif olmasından yanayım hep oyüzden sevindim adına diğer konulardada aktifliğini bekliyorum 😉😉😉

@umuttanyel ayy seninlede tanışma fırsatımız olmadı ama müziğin yolcuğu programıma katkıların açısından sevindim favori olmana seninde :A:A:A

bende hep çıkar için tebrik ettim ama olsun doğanın kanunu bu ayoll :A:A:A