sana özel yapmak istediğim için araya mesaj girsin öyle tebrik edeyim dedim sen özel oldugun için tek olarak tebrik edeyim dedim yoksa seni unuttum mu sandın?Ona bilhare teşekkürlerimi sunacağım
Bana tebrik yok mu
Ya cezada alırsa banlarsın artık sinirden
Tırstım şimdi sıvacıların işi belli olmuyor çünkü.Ona bilhare teşekkürlerimi sunacağım
Bana tebrik yok mu
Tırstım şimdi sıvacıların işi belli olmuyor çünkü.
Başbaşa teşekkür edecek sanırım sana cnm bu gece benimle birlikte çık forumdan yalnız kalma buralardaOna bilhare teşekkürlerimi sunacağım
Bana tebrik yok mu
Bu arada favori üye olduktan sonra mesaj yazma panelim değişti la bu ne smileyler falan gitti çorba gibi oldu panelTırstım şimdi sıvacıların işi belli olmuyor çünkü.
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten Teşekkürler şimdidensana özel yapmak istediğim için araya mesaj girsin öyle tebrik edeyim dedim sen özel oldugun için tek olarak tebrik edeyim dedim yoksa seni unuttum mu sandın?
Çok özel süprizlerim var ona bu gece uzun olacakBaşbaşa teşekkür edecek sanırım sana cnm bu gece benimle birlikte çık forumdan yalnız kalma buralarda
Bu gelişmiş mesaj paneli işte alışırsın zamanla. Gülen surat simgesi en başta var gitmemiştir.Bu arada favori üye olduktan sonra mesaj yazma panelim değişti la bu ne smileyler falan gitti çorba gibi oldu panel
Ben de öyle tahmin etmiştim zaten Teşekkürler şimdiden
Çok özel süprizlerim var ona bu gece uzun olacak
Hala aynı da çaylakken niye yoktu bu panel? Biz bilmemne çocuğu muyuz?Bu gelişmiş mesaj paneli işte alışırsın zamanla. Gülen surat simgesi en başta var gitmemiştir.
Anladım sorunu. Şimdi nasıl? @Doğu
Bu gelişimişi işte sorun yoktur. Sadece bir yetki vermeyi unutmuşum onu da verdim. Özelden ekran görüntüsü atsana.Hala aynı da çaylakken niye yoktu bu panel? Biz bilmemne çocuğu muyuz?
Hala aynı da çaylakken niye yoktu bu panel? Biz bilmemne çocuğu muyuz?
çaylakların panali nasılkiBu gelişmiş mesaj paneli işte alışırsın zamanla. Gülen surat simgesi en başta var gitmemiştir.
Anladım sorunu. Şimdi nasıl? @Doğu
Harikasın çok teşekkür ederim Hediye muazzam umarım bir gün seversin ne diyimTebrikler @Doğu geçen sana söyleyebileceğim herşeyi söyledim, tükendi bende sözler
Şaka bir yana, umarım artık korursun favori etiketini ve bu foruma kattığın renk tartışılmaz. Kaliteli ve eğlenceli birisin.
Benim için özelsin ve bunu tekrardan kanıtlamak için hiç sevmememe rağmen sana bu hediyeyi vereyim (not:baska bir hediye verecektim olmadı,bunla idare et)
Ekli dosyayı görüntüle 57582
Bu panel daha teferruatlı geldi gözüme Ben eskisine alışmıştım Neyse umarım mobilde değişmemiştir.Bu gelişimişi işte sorun yoktur. Sadece bir yetki vermeyi unutmuşum onu da verdim. Özelden ekran görüntüsü atsana.
Daha sadeydi diye biliyorum gif tablo kısmı falan yoktu.çaylakların panali nasılki
Zamanla alışırsın kolay gelsin.Harikasın çok teşekkür ederim Hediye muazzam umarım bir gün seversin ne diyim
Bu panel daha teferruatlı geldi gözüme Ben eskisine alışmıştım Neyse umarım mobilde değişmemiştir.
Bu eski zaman insanı kafasından taşıyor bu ne anlar yeni şeylerden cnm eskiyi daya gitsinDaha sadeydi diye biliyorum gif tablo kısmı falan yoktu.
Zamanla alışırsın kolay gelsin.
Hayırlı forumlar kardeşimDaha sadeydi diye biliyorum gif tablo kısmı falan yoktu.
Zamanla alışırsın kolay gelsin.
Fakir paneli gibi Şu an kendimi admin gibi hissediyorum. Tek tuşumla forumu kapatırım sevdiğimi getirmezseniz Vallahi kapatırımçaylakların panali nasılki
Bu eski zaman insanı kafasından taşıyor bu ne anlar yeni şeylerden cnm eskiyi daya gitsin
şimdi taş devrinden günümüze ışınlaşmış gibi oldu çocuk kafası karışıcak @Doğu
Artık @Tolstoyevski ile daha rahat mesajlaşırlar, tablo falan yaparsın gif koyarsın.Hayırlı forumlar kardeşim
Fakir paneli gibi Şu an kendimi admin gibi hissediyorum. Tek tuşumla forumu kapatırım sevdiğimi getirmezseniz Vallahi kapatırım
Kavga gürültüdenTeşekkürler
Teşekkürler Garanti veremem
Sigaraya
Çaylaklık ayıp değil emekli yaşlı bir üye olmaktan iyidir
Teşekkürler neyden korunuyoruz hayırdır?
Rekorlar kırılmak içindir kurallar da çiğnenmek
Eyvallah aga seviliyosun
Yakında çok enteresan konularla sizlerleyim
Teşekkürler