@Doğu 2 aydır dayanabildi ama şimdi etiketi alınca yüküne dayanamayıp kısa sürede banlanırsa şaşırmam
@Doğu@Shamkhal Tebrikler başarılarılar diliyorum
Vay bee. Ciddi ciddi @Doğu kardeşim ceza almadı ve tekrar favori üye oldu demek. Neye borçluyuz bu sakinliği yiğidim şaşırtıyorsun bizleri.
Bu arada tebrikler ikinize de.
@Shamkhal tebrik ederim
Tebrikler @Shamkhal
Çaylaklık.hepinize çok çok teşekkür ederim umarım yeniden çakmaklığa geri dönmem
çakmaklık ne acabaaaaaaaaaaahepinize çok çok teşekkür ederim umarım yeniden çakmaklığa geri dönmem
çox sağolun var olun Allah sizi qorusun@Shamkhal təbriklərrr. Mən tez sıxılıb gedərsən deyə düşünürdüm ama baya hərgün girirsən falan. Hələ ta da çox online olmanı istəyirəmmm balam. Təbriklər təkrarən.
(səhər foruma girəndə min dənə bildirim etiket gəlmiş olacaq bu konudan. )
@mrt-06 yavrum bi ara azerice öğreniyordun dersle ilgili, çeviri yaparsın. Teşekkür ederim sana da, bebişimi çaylaklıktan kurtardığın için.
Teşekkürler arkadaşlar Bu arada unutmuşum @Shamkhal senin favori üyeliğin de hayırlı olsun
təşəkkürs
Sen rahat durduğun zaman
teşekkür ederim ikimize de hayırlı forumlarTeşekkürler arkadaşlar Bu arada unutmuşum @Shamkhal senin favori üyeliğin de hayırlı olsun
bi tüfek çeşidi yanılmıyosam ve burdan `bir anne baba neden çocuğuna tüfek ismi koyar?` diye bi soru çıkıyor