Damien Duff
Favori Üye
Adam haklı @Doğu ben aylar oldu konu açmayalı. O işin ne olduğunu unuttum resmen üşengeçlik başa bela. Bu işi dediği gibi @Sherlock a bırakalım.
Tebrikler arkadaşlar. Hayırlı olsun.
Son dönemde dikkat çeken üyelerdendiniz, tebrikler.
Hepinize çok teşekkür ederim Sağolun.Ayrıca bana favori üye olma fırsatı tanıyanlar da.Seni de tebrik ederim @Sherlock
Tamam tamam bulunmadim gitme bir yere ama ben simdi disari cikip İcerde'yi izleyecem zamani geldi artik fazla ertelemeyelimFavori üye olduğum gün forumu bırakacağım gündür zaten istersen bulunma böyle bir dilekte
Hadi iyi seyirler o zaman sana harika bir bölümdü senin yerinde olmak isterdim. İzle sonra da oyunu kullan.Tamam tamam bulunmadim gitme bir yere ama ben simdi disari cikip İcerde'yi izleyecem zamani geldi artik fazla ertelemeyelim
Harik bir bölüm oldugundan süphem yok izleyince oyumu da kullanirim tabiHadi iyi seyirler o zaman sana harika bir bölümdü senin yerinde olmak isterdim. İzle sonra da oyunu kullan.
O dışarı esprisini görmezden geliyorum bu seferlik. ss
Bu saatte dışarda nerde izleyeceksin peki diziyi hadi cevap ver bakalımHarik bir bölüm oldugundan süphem yok izleyince oyumu da kullanirim tabi
Espri konusuna gelirsek espri degil gercek İcerde disarda izlenir
İnternettenBu saatte dışarda nerde izleyeceksin peki diziyi hadi cevap ver bakalım
Sıcacık evinde izlemek varken ne gerek var İçerde'yi dışarda izlemeye, İçerde içerde izlenir.İnternetten
Dogru dedin bak bu saatte disari cikmaya ugrasamam zaten bu bölümlük İcerde'yi icerde izleyelim bakalim nasil olacakSıcacık evinde izlemek varken ne gerek var İçerde'yi dışarda izlemeye, İçerde içerde izlenir.
@Sherlock tebrikler kardeşim
Son dönemde dikkat çeken üyelerdendiniz, tebrikler.
Ben ancak reklam aralarında yorum yapabilirim, ama sen konuya gereken desteği verirsin artık.Teşekkürler kardeşim.
Zevkle açarım. Teşekkürler.
Teşekkürler. Hepimizin.
Teşekkürler. Akşam Poyraz Kareyel'in yeni sezon konusunda görüşürüz.
Teşekkürler.
Sağ ol.
Ben ancak reklam aralarında yorum yapabilirim, ama sen konuya gereken desteği verirsin artık.