sende bir üç yıl bekliyebilirsin o olaydan sonraYa ben onlardan daha çok mesaj yazıyorum daha aktifim ama beni favorı üye yapan yok aşk olsun yani🙁
merak etme başlatmam fesleğen bitti zatenİsviçreli kötü moderatör kabusunu niye hatırlatıyorsun şimdi güzelim forumda valla tir tir titremeye başlar şimdi.
Kaliteli mesajları dikkatimizi çekmiş demek ki.yorum yapmasam bile yorumlara göz atıyorum bunlar kim tanımıyorum nasıl favori üye oluyolar
aga yemişim 3 aylık süreyi kaç ay geçti ban yedikten
İnşallah favori üye olmana bir katkısı olur.o eskidendi şimdi feto konusuna geçtim
ama şimdi sokak sanati rahatsız oldu feto konusundanİnşallah favori üye olmana bir katkısı olur.
Bak bak hemen işi adama kitliyor Maç günleri hiç konu açıldığı yok sen, @Sherlock ve sıvacı moderatör bey @MEnes maç konularından sorumlusunuz takım da fişek gibi bu sene mazeret istemiyoruz
O artık emekli, rahatsız olsa nolurama şimdi sokak sanati rahatsız oldu feto konusundan
feto gibidir belki aserata söylermisin senaryo reytingini açıklasınO artık emekli, rahatsız olsa nolur
Sen beni dinle pompy, feto sihirli annem böyle şeyleri bırak. Güzel şeyler yazmaya bak. Bak feto da patladı gitti bu ülkede, sihirli annemin sihiri falan kül oldu. Yeni şeyler üretmekte fayda var.feto gibidir belki aserata söylermisin senaryo reytingini açıklasın
arka sokaklar işliyor diye yazıyorum arka sokakların uyarlaması diyeSen beni dinle pompy, feto sihirli annem böyle şeyleri bırak. Güzel şeyler yazmaya bak. Bak feto da patladı gitti bu ülkede, sihirli annemin sihiri falan kül oldu. Yeni şeyler üretmekte fayda var.
Bırak uyarlamaları. TV'de yeterince Asker Polisiye tarzı şeyler var, forumda olmasa da olur. Direk finale git. Yepyeni sayfa açman gerek yoksa daha bir 3 sene daha bekletir bu @FF Yönetim iyi tanıyorum ben onu şakası falan yoktur. Anında keser cezayı.arka sokaklar işliyor diye yazıyorum arka sokakların uyarlaması diye
ben polisiyeden başka denedim olmadı beceremedim @Harunnn60 şahit aşk yangını yazın denedimBırak uyarlamaları. TV'de yeterince Asker Polisiye tarzı şeyler var, forumda olmasa da olur. Direk finale git. Yepyeni sayfa açman gerek yoksa daha bir 3 sene daha bekletir bu @FF Yönetim iyi tanıyorum ben onu şakası falan yoktur. Anında keser cezayı.