Sevmediğin kişilerin inat etmeyeceği bir kişi ol o zaman.ya yemişim istatistiğini beğenilerimi sıfırlasın bu umrumda değil ama sevmediğim insanların sırf inat olsun diye olumsuz falan yapması sinir eder beni boşverde diyemem
Aynen ben bir çocuk gibi yapacağım bunu vaktim olduğu kadar. Şaka değil bu gerçek@RüzgarGülü ve @ahmetbayramm bana eksi atmış, dur onları hemen kara listeye ekleyeyim de bütün mesajlarını tek tek eksileyim eksileyebildiğim kadarıyla.(Temsili forumun geleceği)
22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyimTamam işte kaç yaşındasın bilmiyorum ama karakter gelişiminde yardımcı olur. Senden birşey götürmez sana bişeyler katar
kusura bakma senin gibi olamıyorumSevmediğin kişilerin inat etmeyeceği bir kişi ol o zaman.
gereksiz demeyelim çünkü her mesajımız beğenilecek değil ya ?Bana dis atana inat dahi olsa hiç de takmam. O gereksizlerle mi uğraşıcam derim. Ancak alıntı yaparsa cevabına cevap veririm.
Onlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim
kusura bakma senin gibi olamıyorum
ayyy o değilde @destere mesajına kalp gönderirsem şimdi bu evlenme teklifini kabul ettim sanır çiçek çikolata kapıma dayanır hahaha @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06arkadaşlar @Çiğdem- in mesajlarına bayıldım demeyin kalpli mesajı yanlış anlayabilir çikinella başınıza kalır
Toysun işte daha çok duygusal anlamda gelişmeye ihitiyacın var (şimdi sen bunu ağlak olaylar anlarsın)22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim
kusura bakma senin gibi olamıyorum
Çiğdem aman diyeyim zaten hazır olda bekliyor çocuk.ayyy o değilde @destere mesajına kalp gönderirsem şimdi bu evlenme teklifini kabul ettim sanır çiçek çikolata kapıma dayanır hahaha @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06
neden ANLAMLAR yerine SEMBOLLERE takıldığınızı anlayamıyorum doğrusu ? DIŞına DEĞİL İÇİNE BAKIN !!@takas a katılıyorum.Kalp falan bence gereksiz.Artılama eksileme olsun sözluklerdeki gibi sadece.Kalp oluyorsa gökkusagida olsun,bulutta olsun.Anaokulunda el işi ödevlerine not veriyomus gibi hissediyorum kendimi
@takas'a dedim sana atılan disleri kafaya takma alıntı yapıldıgında cevap verdim o da benim karakterim böyle dedi@Forumdash @takas @ahmetbayramm Beyler forumdaki begeni sisteminden muhabbet karakter gelisimine nasil geldi?
kiminle konuşuyonToysun işte daha çok duygusal anlamda gelişmeye ihitiyacın var (şimdi sen bunu ağlak olaylar anlarsın)
sen oldun işte bak kimse uğraşmıyor mis gibi beni boşverOnlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen
Forumun geleceği niye böyle olsun. Dislike olayını niye abartıyorsunuz 2 sene önce de forumda vardı ve herhangi bir sorun olmadı. Sırf dislike almak için isim capsleri açıyordum ne olacak dislike alınca kan davası mı çıkacak?@RüzgarGülü ve @ahmetbayramm bana eksi atmış, dur onları hemen kara listeye ekleyeyim de bütün mesajlarını tek tek eksileyim eksileyebildiğim kadarıyla.(Temsili forumun geleceği)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?