Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar @Çiğdem- in mesajlarına bayıldım demeyin kalpli mesajı yanlış anlayabilir çikinella başınıza kalır

ya yemişim istatistiğini beğenilerimi sıfırlasın bu umrumda değil ama sevmediğim insanların sırf inat olsun diye olumsuz falan yapması sinir eder beni boşverde diyemem
Sevmediğin kişilerin inat etmeyeceği bir kişi ol o zaman.

By mardinli serseeiye diss mi attiniz basiniza cok büyük bela aldiniz ha!

Muhabbetlerini yaptirtacak sistem.

22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim

kusura bakma senin gibi olamıyorum
Onlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen

22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim

kusura bakma senin gibi olamıyorum
Toysun işte daha çok duygusal anlamda gelişmeye ihitiyacın var (şimdi sen bunu ağlak olaylar anlarsın)

@takas a katılıyorum.Kalp falan bence gereksiz.Artılama eksileme olsun sözluklerdeki gibi sadece.Kalp oluyorsa gökkusagida olsun,bulutta olsun.Anaokulunda el işi ödevlerine not veriyomus gibi hissediyorum kendimi
neden ANLAMLAR yerine SEMBOLLERE takıldığınızı anlayamıyorum doğrusu ? DIŞına DEĞİL İÇİNE BAKIN !!

Onlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen
sen oldun işte bak kimse uğraşmıyor mis gibi beni boşver
mod olan çocuğun teki durum güncellemesine; çok boş insanlar var keşke ölseler diye birşey yazmış ne bekliyorsun düşmanlık yapan kim
boş boş konuşma çok seviyorsan onlarla konuş benimle değil

Erkek üyelere kalp atmasam iyi olur aslında. Erkekler yanlış anlayabilirler beni bir bayan olarak

@RüzgarGülü ve @ahmetbayramm bana eksi atmış, dur onları hemen kara listeye ekleyeyim de bütün mesajlarını tek tek eksileyim eksileyebildiğim kadarıyla.
(Temsili forumun geleceği)
Forumun geleceği niye böyle olsun. Dislike olayını niye abartıyorsunuz 2 sene önce de forumda vardı ve herhangi bir sorun olmadı. Sırf dislike almak için isim capsleri açıyordum ne olacak dislike alınca kan davası mı çıkacak?
Hepimiz aklı başında insanlarız kara senaryolar yazmaya gerek yok.

@OzaN Tapatalk buna uyumlu değil sanırım? Sadece like var bende.