Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar @Çiğdem- in mesajlarına bayıldım demeyin kalpli mesajı yanlış anlayabilir çikinella başınıza kalır :F

ya yemişim istatistiğini beğenilerimi sıfırlasın bu umrumda değil ama sevmediğim insanların sırf inat olsun diye olumsuz falan yapması sinir eder beni boşverde diyemem
Sevmediğin kişilerin inat etmeyeceği bir kişi ol o zaman. :D

By mardinli serseeiye diss mi attiniz basiniza cok büyük bela aldiniz ha!

Muhabbetlerini yaptirtacak sistem.:D

22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim

kusura bakma senin gibi olamıyorum :)
Onlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen :)

22 yaşındayım bu uyduruk şeyler mi karakterimizi geliştirecekmiş seninkini geliştirsin kardeş ben böyle iyiyim

kusura bakma senin gibi olamıyorum :)
Toysun işte daha çok duygusal anlamda gelişmeye ihitiyacın var (şimdi sen bunu ağlak olaylar anlarsın) :)

@takas a katılıyorum.Kalp falan bence gereksiz.Artılama eksileme olsun sözluklerdeki gibi sadece.Kalp oluyorsa gökkusagida olsun,bulutta olsun.Anaokulunda el işi ödevlerine not veriyomus gibi hissediyorum kendimi :D
neden ANLAMLAR yerine SEMBOLLERE takıldığınızı anlayamıyorum doğrusu ? DIŞına DEĞİL İÇİNE BAKIN !!

Onlar gibi ol demedim. Bu kadar inat nereye kadar. Düşman gözüyle bakıyosun resmen :)
sen oldun işte bak kimse uğraşmıyor mis gibi beni boşver
mod olan çocuğun teki durum güncellemesine; çok boş insanlar var keşke ölseler diye birşey yazmış ne bekliyorsun düşmanlık yapan kim
boş boş konuşma çok seviyorsan onlarla konuş benimle değil

@RüzgarGülü ve @ahmetbayramm bana eksi atmış, dur onları hemen kara listeye ekleyeyim de bütün mesajlarını tek tek eksileyim eksileyebildiğim kadarıyla. :) (Temsili forumun geleceği)
Forumun geleceği niye böyle olsun. Dislike olayını niye abartıyorsunuz 2 sene önce de forumda vardı ve herhangi bir sorun olmadı. Sırf dislike almak için isim capsleri açıyordum ne olacak dislike alınca kan davası mı çıkacak? :D Hepimiz aklı başında insanlarız kara senaryolar yazmaya gerek yok.

@OzaN Tapatalk buna uyumlu değil sanırım? Sadece like var bende. :)