Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen onu birde tarayıcıma sor. :D Çok sinir bozucu istediğim yere tıklayamıyorum mesaj gönderirken sürekli takılıyor. Tapatalk candır rahatlıkla yazıp hızlıca gönderebiliyorum. :A
Başka tarayıcı falan dene bende performans olarak fark yok denecek kadar az. Tapatalk pek çok şeye destek vermiyor forumun kısıtlı bir sürümünü kullanmış oluyorsunuz. :)

@OzaN kalpin anlamı bayıldım gerçekten iyi bir açıklama olmamış. bence bu Sevdim olsa daha yerinde olur. :X

Ayrıca bence bir de sinirli, sert bakan bir ifade olsa bu özellik tam anlamıyla iyi bir değer kazanır şeklinde düşünüyorum. Bu eklenti yeni geldiği için insanların başta yadırgaması ve eleştirmesi çok doğal ama zamanla tıpkı forumun yeni sürüme geçmesi gibi alışılacaktır. O yüzden ben olumsuz yorum yapan herkesin biraz yersiz eleştiri yaptığını düşünüyorum bu konuda. Umarım zamanla onlarda bu eklentiyi benimserler...
Sevdimle beğendim aynı şey. Çok beğendim anlamında gözüküyor şu an bayıldım. :)

@OzaN kalpin anlamı bayıldım gerçekten iyi bir açıklama olmamış. bence bu Sevdim olsa daha yerinde olur. :X

Ayrıca bence bir de sinirli, sert bakan bir ifade olsa bu özellik tam anlamıyla iyi bir değer kazanır şeklinde düşünüyorum. Bu eklenti yeni geldiği için insanların başta yadırgaması ve eleştirmesi çok doğal ama zamanla tıpkı forumun yeni sürüme geçmesi gibi alışılacaktır. O yüzden ben olumsuz yorum yapan herkesin biraz yersiz eleştiri yaptığını düşünüyorum bu konuda. Umarım zamanla onlarda bu eklentiyi benimserler...
Şimdi sana kalp attım yanlış anlaşılma olmasın. Bir bayan bir bayana kalp yolluyabilir diye düşünüyorum (nokta)

KALP e tıkladığımızda Yorum YAPAN KİŞİYİ mi BEĞENİYORUZ ? Oysaki ben o KALP i YAPILAN YORUMLAR İÇİN KULLANIYORDUM ?!!!!!!

Başka tarayıcı falan dene bende performans olarak fark yok denecek kadar az. Tapatalk pek çok şeye destek vermiyor forumun kısıtlı bir sürümünü kullanmış oluyorsunuz. :)

Çorumun Android versiyonunu bir deniycem, dediğin gibiyse tarayıcıya geçerim. :D

Diğer paragrafı es geçmişsin ama olmadı bu. :T:

İlk başta garip geliyor ama yavaş yavaş alışırız herhalde hayırlı olsun forum adına .:D

işin en kötüsü etkinlik kısmında kimin kime "like" dislike" verdiğide çıkıyor. berbat görüntü oluştu etkinlik kısmında.

Ozan an itibariyle forumda büyük bir savaş sebebi yaratmış olabilir. Sene 2012'ler aklıma geldi. :D

Konuda bazı arkadaşları taktir ettim. Bazı kişileride not aldım, sanırım doğru kararlar almışım şuana dek. :)

Birde ekleme yapayım, ben beğendim. Vbulletin'e ne kadar yaklaşırsak bir okadar daha forum hazzı alabileceğimizi düşünüyorum. :D