herkes konu hakkında bişeyler yazmış benim neyim eksik bende bişeyler söyleyeyim
yenilik her zaman iyidir ama dörtdörtlük olmuşmu olmamış tabi bazı eksiklerine ve fazlalarına rağmen yinede memnunum yeni beğeni sisteminden
fazlalıkları anlatmayacağım bana gereksiz gelen bazı şeyler diğer arkadaşların hoşuna gider o açıdan fazladan eklenmiş dediğim şeyleri isteyen kullanır isteyen kullanmaz? o konu pek beni rahatsız etmiyor
asıl demek istediğim şey ise yorumuna KATILMIYORUM manasında bir işaret olabilseydi keşke, yorumuna katılmıyorumun karşılığı beğenmemek veya olmamış değildir beğenmemek rahatsız edici bir kelime olarak gelebilir bir çok arkadaşa zaten tam birbirine karşılık gelen kelimelerde değil yani
özellikle bu durumla film yorumlarında dizi yorumlarında çokça karşılaşacağız?
ya da mesela sadece yorumu OKUDUM demek istiyorum, o okudum un karşılığı nedir? okudum ama beğendim veya beğenmedim diye yorumda bulunmak istemiyorum sadece karşıdakinin çabasına bir değer verdiğimi yazdığını okuduğumu yani pas geçmediğimi bilmesi anlamında okudum diyerek geçmek isterim ama onu karşılayan bir simgede yok ?
diyeceksinizki zaten bu saydıkların herhangi bir yerde yok biz nasıl buraya ekleyelim
yinede bunu demeniz bu tarz şeyleri anlatmama engel olamayacağından ben diyeceğimi diyeyim en azından stres atmış olurum
eskiden tek beğeni şıkkı varken okuduğum mesajada, katıldığım yorumada, katılmadığım yorumada (sırf okuduğumu belli etmek için veya en azından karşı taraf mesajıma cevap verme teşebbüsünde bulunduğu için, bu durum karşısındaki memnuniyetimi belli etmek için
) beğeni simgesini kullanırdım ..
şimdi çeşit çoğaldığı halde bu eksiklikleri yinede tam olarak karşılayan simgeler maalesef yok
hatta haletiruhiyemizi tam olarak karşılamayan bazı simgeler karşı taraf tarafından yanlış anlaşılmayada müsait
mesela ben
@Çiğdem- in yazdığı mesaja yanlışlıkla bayıldım şeklinde cevap versem kız heyecandan bayıldığımı zannedebilir
) sakıncalı durumlar bunlar